Uppdragsansvarig fastighetsförvaltare till Einar Mattsson

Stockholm
Ansök senast 2019-05-31

Uppdragsansvarig fastighetsförvaltare

Einar Mattsson söker en uppdragsansvarig fastighetsförvaltare för förvaltning av externa hyresfastigheter. Är en du driven och affärsinriktad fastighetsförvaltare med genuint intresse av att utveckla och underhålla fastigheter och relationer? Sök då tjänsten redan idag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som uppdragsansvarig fastighetsförvaltare hos Einar Mattsson får du en bred och varierad roll med helhetsansvar för dina fastigheter. Beståndet du ansvarar för ingår i vår externa förvaltningsportfölj och innehåller både bostäder och kommersiella lokaler i Stockholm. Fastigheterna finns i innerstan och kommer från olika tidsepoker, allt från 1800-tal till 1990-tal. Som fastighetsförvaltare hos Einar Mattsson deltar du i Einar Mattssons interna arbete med uppdragsbudgetering, uppföljning och årsplanering, du har budget- och uppföljningsansvar gentemot kund, du har övergripande ansvar för drift och fastighetstekniska frågor samt underhållsplanering. Du ansvarar för uthyrning, hyresförhandlingar och har en samordnande funktion gentemot förvaltningsteamet som består av förvaltare, biträdande förvaltare, fastighetstekniker och en ekonom. I din roll ligger att hålla i Myndighetskontakter och besiktningar och du deltar i Einar Mattssons utveckling av processer, rutiner och system inom fastighetsförvaltningen.

Du välkomnas till vårt huvudkontor på Södermalm och rapporterar till Avdelningschef för externförvaltning.

Vem är du?

Du har en relevant eftergymnasial utbildning mot fastighetsförvaltning alternativt närliggande område samt flera års arbetslivserfarenhet av fastighetsförvaltning. Kunskaper om entreprenadjuridik samt upphandling av bygg- och projektledning vid underhållsarbeten är också meriterande. Du besitter goda kunskaper av hyreslagstiftning och det är meriterande om du har erfarenhet av omförhandling och uthyrning av större kommersiella lokaler. 

I denna roll arbetar du självständigt men med kollegor där ni stöttar varandra och delar erfarenheter. Då arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga, skapar förtroende samt bygger och bibehåller goda relationer.

Jobba hos oss?

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 31 maj 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder. Läs mer på www.einarmattsson.se

Kontaktperson

Johan Pfeifer

johan.pfeifer@weselect.com