Uppdragsansvarig fastighetsförvaltare till bostadsrättsförvaltning till Einar Mattsson

Stockholm
Ansök senast 2019-05-31


Uppdragsansvarig fastighetsförvaltare till bostadsrättsförvaltning

Einar Mattsson söker nu en uppdragsansvarig fastighetsförvaltare som arbetar mot våra bostadsrättsföreningar. Är du en driven och engagerad fastighetsförvaltare som vill utvecklas inom fastighetsförvaltning på ett familjeägt bolag? Sök då tjänsten redan idag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som uppdragsansvarig fastighetsförvaltare hos Einar Mattsson har du huvudansvar för förvaltningsavtalet och kundrelationen med våra bostadsrättsföreningar. På ett strategiskt och kundorienterat sätt utvecklar du affären både i det operativa såsom det strategiskt övergripande arbetet. Du upprättar och följer upp budget för att tillsammans med styrelsen för respektive bostadsrättsförening nå målsättningen. I rollen kommer du att vara ansvarig för både små- och större underhållsprojekt i fastigheterna.

I team tillsammans med förvaltare, biträdande förvaltare, fastighetstekniker och en ekonom ansvarar ni för mellan fem till åtta bostadsrättsföreningar som finns i innerstan och närförorter. Några av fastigheterna har kommersiella lokaler. Som uppdragsansvarig förvaltare har du ett arbetsledande ansvar för ditt team som du leder på ett strategiskt och ödmjukt sätt. Du ansvarar för teamets tidsredovisning och agerar stundtals som backup för övrig personal.

Du välkomnas till vårt huvudkontor på Södermalm och rapporterar till Avdelningschef för externförvaltning.

Vem är du?

Du har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna mot fastighetsekonomi eller närliggande område samt flera års arbetslivserfarenhet av fastighetsförvaltning. Kunskaper om entreprenadjuridik samt upphandling av bygg- och projektledning vid underhållsarbeten är också nödvändigt. Du har också goda kunskaper av hyreslagstiftning och har kunskap och erfarenhet av hyresomförhandling och uthyrning av kommersiella lokaler. 

I denna roll arbetar du självständigt men även med kollegor där man stöttar varandra och delar erfarenheter. Då arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga, skapar förtroende samt har förmåga att bygga och bibehålla goda relationer.

Jobba hos oss?

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 31 maj 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder. Läs mer på www.einarmattsson.se

Kontaktperson

Johan Pfeifer

johan.pfeifer@weselect.com