Masttekniker till Eltel i Arboga eller Mora

Arboga
Ansök senast 2019-05-31

Vi söker Masttekniker till Eltel i Arboga alt Mora. Är du personen vi söker?


Vårt affärsområde Communication ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Vi söker masttekniker med erfarenhet av byggnation och underhåll av antennbärare samt installation, driftsättning och felavhjälpning på radioteknisk utrustning. Våra kunder är telekomoperatörer, kommuner, statliga myndigheter och verk.


Dina arbetsuppgifter

Arbetet utförs självständigt ute i fält i arbetslag om 2-4 personer. Arbetet innefattar byggnation och underhåll av master, torn och antennsystem på våra kunders anläggningar i Sverige.

I tjänsten ingår veckovisa resor, vanligen måndag-torsdag men även längre perioder. Ca 150-200 resdagar per år är normalt. Utlandstjänstgöring förekommer.


Vem är du

Du har 3-årig gymnasieutbildning (el alt teknisk) eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt. Du är van att arbeta sjävständigt men även tillsammans med andra. 

Du är energisk, drivande och resultatorienterad och har ett gott affärsmannaskap.

Svenskt medborgarskap är ett krav då tjänsten är säkerhetsklassad.

Du har B-körkort.


Meriterande

Elbehörighet (egen eller BB2). Erfarenhet av byggnation av master, torn samt analoga och digitala radio- och länksystem. BE-kökort. Mastintyg och Arbete på Tak samt Heta Arbeten. Rope Access. Lyft och koppling av last.

Förarbevis mobil plattform, terränghjuling och skoter, masthiss Försvarsmakten samt masthiss Teracom.


Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2019-05-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Grund för anställning är godkänd bakgrunds- och registerkontroll hos SÄPO samt erhållet mastintyg med läkarundersökning och medicinska kontroller enligt AFS2000:6.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Karl Tholin, 070-230 43 79.


Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


................................................................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 400. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Karl Tholin

Karl.Tholin@eltelnetworks.se

070-2304379