Säljare till nordens största tegelproducent

Göteborg
Ansök senast 2019-05-26

Säljare till Randers Tegel

Rollen

Vi förstärker vår organisation med en säljare i Göteborgsregionen och vi söker dig som har ett par års erfarenhet av försäljning. Du kommer att arbeta med vårt taktegel mot återförsäljare, takläggare/byggentreprenörer och föreskrivande led så som konsulter och arkitekter.

Som Säljare hos oss kommer du att ha ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i ett företag med lång erfarenhet på marknaden. Du kommer att arbeta tillsammans med det svenska försäljningsteamet i strävan efter att bli marknadsledande i regionen.

I tjänsten utgår du ifrån hemmet eller kontorshotell i närheten av din bostad, tjänstebil ingår i arbetet.

Din profil

För att lyckas i rollen som Säljare så behöver du ha en strukturerad syn på försäljning, där mål, aktiviteter och uppföljning är en naturlig del. För att trivas i rollen är du utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. Du är resultatinriktad, har förmåga att hantera situationer med högt tempo samtidigt som du kan prioritera rätt saker. Vidare ser du dig själv som en lagspelare med driv och engagemang.

Ett krav för den här tjänsten är att ha B-körkort, och troligtvis är du bosatt i Göteborgsregionen med omnejd.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 26:e maj 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om processen kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten på tel. 070-760 36 96. Om du har frågor rörande tjänsten kontakta Pär Norén, Försäljningschef på Randers Tegel tel. 070-844 50 23.

Välkommen med din ansökan!

Randers Tegl, Skandinaviens största tegelproducent med produktion i Danmark och Tyskland, har ett brett sortiment av fasad-, tak- och marktegel. Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, tak- och murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk och tak. Läs mer på www.randerstegel.se

Kontaktperson

Emelie Sandsten

emelie.sandsten@weselect.com

0707 - 60 36 96