Installationstekniker till Eltel Arlanda

Sigtuna
Ansök senast 2019-05-31

Vi söker Installationstekniker till Eltel - Aviation & Security. Är du personen vi söker?


Eltel Networks Infranet AB expanderar inom området Aviation & Security och har behov av att anställa ett antal installationstekniker.

Vårt affärsområde Aviation & Security är en ledande aktör inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi ansvarar för allt ifrån projektering till färdiga installationer där ibland utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi arbetar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Aviation & Security består av flera team med verksamhet över hela landet. 


Vi erbjuder tjänster inom installation, integration och service i spännande projekt inom bland annat audio-video och telesystem för Sveriges domstolar, luftfartssystem, flygplatsteknik, militära system och transmissionsteknik. Arbetet utförs huvudsakligen i Stockholmsområdet men även i andra delar av landet vilket gör att du periodvis kommer att få resa till andra orter.


Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta i en dynamisk miljö där du själv har möjligheten att påverka planering och utförande av arbetet. Vi erbjuder Dig ett stimulerande och självständigt arbete inom en intressant bransch som är under ständig förändring och som ger stora möjligheter till personlig utveckling och inblick i spännande teknik.


Du har 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning. Du gillar att jobba självständigt såväl som i team. Vi har behov av dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med installationer, integrationer eller service men även av dig som inte har motsvarande erfarenhet. Elkompetens är önskvärt då vi utför enklare eljobb i samband med övriga installationer. Datorvana är ett måste.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs.

Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning.


Som person är du initiativrik och affärsmässig med en social kompetens. Du har en känsla för hög servicegrad och kvalitet, vana att arbeta i kundmiljö och känna ett starkt engagemang för arbetet.


Om du tycker att det här låter som ett intressant jobb men känner att du inte har tillräcklig erfarenhet av de arbetsuppgifter vi beskriver så tycker vi att du skall söka ändå. Vi erbjuder utbildning och praktik på plats.


Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2019-05-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Ledare för Team Installation, Peter Sang +46 76 761 59 12.


Välkommen med din ansökan !


Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


................................................................................................................................................................

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 400. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Admin Talent Software

annonsering@rekry.se