Holy Greens söker en Företagssäljare / Account Manager till Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2019-04-30

Vill Du bidra till en snabbfotad och inspirerande verksamhet med ambitionen att göra Sverige gladare och hälsosammare?

Holy Greens startades 2013 med målet att göra Sverige hälsosammare genom att erbjuda smakrika och kreativa sallader och juicer. Vi växer (organiskt) så det knakar och är nu i behov av ytterligare en hjälte – en engagerad Account Manager som trivs med och har fallenhet för att driva relationsbaserad företagsförsäljning framåt!


Din roll

Som vår första Företagssäljare/Account Manager arbetar du med att dels bygga upp Holys försäljningsstruktur och våra företagserbjudanden men främst med att självständigt och kundcentrerat analysera och bearbeta lämpliga företag på våra befintliga och kommande etableringsorter. Du ansvarar för säljcykeln från start till mål. Vidare ingår bl.a. följande i rollen:

• Etablering av säljfunktion inklusive sälprocess, CRM och relevanta nyckeltal

• Kundsegmentering, behovsanalys och formulerande av relevanta erbjudanden

• Prospektering och kundbearbetning genom telefon, e-post, Linkedin och möten

• Följa kundens resa och föra dess talan mot våra interna avdelningar/rutiner

• Omvärldsbevakning av konsument- och beställartrender i vår bransch

Tjänsten är placerad i Stockholm och du har möjlighet att utgå från ett work-space kontor alternativt hemifrån.


Din profil

Här arbetar vi i ett högt tempo för att kunna erbjuda den bästa gäst- och medarbetarupplevelsen. Det är en inkluderande och inspirerande miljö till vilken vi söker självgående och lösningsorienterade medarbetare som gärna antar stora och små utmaningar, helt prestigelöst och gärna med ett leende. Självständighet, driv och en vilja att påverka/bidra är alltså viktiga komponenter för att lyckas i rollen, precis som ett gladlynt sätt mot interna och externa kontaktytor.

Vi är under en uppbyggnadsfas och med ett slimmat administrativt team är det viktigt att du är pragmatiskt lagd, har en "egen motor" och ett brett register inom försäljning. Du blir inte bara vår första specialist på området Företagsförsäljning men också en otroligt viktig del av vår framtida succé och vilken väg vi väljer framåt.

Vi har som krav att du har minst två års erfarenhet av att arbeta som Account Manager B2B och driva säljprocesser från start till mål med redovisat goda resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av relationsförsäljning och ett existerande nätverk av företagskunder i Stockholm. Har du erfarenhet från liknande bransch sedan tidigare, men vill arbeta i en lite mer hållbar verksamhet inom foodtech, så ser vi det som meriterande. 

Ett starkt önskemål är att du brinner lika starkt för hälsa och hållbarhet som vi gör.


Vi erbjuder dig

Utöver en spännande roll som du får vara med att påverka och utveckla, så hamnar du i ett ungt, modernt och växande företag med drygt 150 anställda på våra enheter i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Vår starka tillväxtresa erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en inspirerande arbetsmiljö med förmåner utöver det vanliga (tjänstepension, friskvårdsbidrag, personallunch, sociala aktiviteter, trivsel-APP)… Vi har galet korta beslutsvägar, mycket trevliga medarbetare och får mycket kärlek från våra gäster. 


Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 30 april 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman tel. 0727-47 42 42.


FÖLJ OSS

www.facebook.com/holygreens

www.instagram.com/holygreens

www.holygreens.se

Kontaktperson

Maria Sjöman

maria.sjoman@weselect.com

0727 - 47 42 42