Ekonomiansvarig vikariat till Solver

Stockholm
Ansök senast 2021-04-22

Vill du utvecklas och arbeta i ett IT-bolag med stark tillväxt, i en internationell miljö och i nära samarbete med ledningsgruppen, där du samtidigt har roligt på jobbet? Solver har växt mer än 100% under 2020 och sätter medarbetaren främst. Vår övertygelse är att duktiga människor vill inspireras och utvecklas tillsammans med andra duktiga människor i en miljö av tillväxt, framgång och spännande internationella projekt. 

Solver söker nu en ekonomiansvarig i en bred och självständig roll där du arbetar med såväl redovisning som stöd till verksamhet och ledning. Solvers nuvarande ekonomiansvariga går på föräldraledighet till sommaren och vi söker därför efter dig som vill och kan ta ett helhetsansvar för ekonomi, löner och redovisning under 12–15 månader, med start nu i maj.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig kommer du att arbeta med koncernens samtliga 7 bolag lokaliserade i Sverige, UK, Holland och Danmark. Bolaget har 30 anställda och omsätter ca 40 MSEK. I tjänsten kommer du ha hel stor del internationella kontakter. Du får möjlig att arbeta nära VD och ledning och kommer att ingå i ledningsgruppen. Som ekonomiansvarig rapporterar du till vår VD.

I ditt ansvar som ekonomiansvarig ingår:

  • redovisning
  • löpande bokföring
  • fakturering
  • löner
  • bokslut
  • årsredovisning tillsammans med våra revisorer

Om dig

Vi tror att du har tidigare erfarenhet som ekonomiansvarig kanske på ett mindre företag eller så arbetar du på redovisningsbyrå och vill prova på att arbeta inhouse. Kanske är detta ditt nästa steg i karriären?

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller har motsvarande universitetsutbildning. Du gillar att prata siffror och att grotta ner dig i Excel. Eftersom du själv ansvarar för ekonomin är det viktigt att du känner dig trygg i din roll och att du trivs med att arbeta självständigt. Vi använder Visma så med fördel har du jobbat med det tidigare. En förutsättning är också att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Hos oss får du en bred och självständig roll med mycket eget ansvar samt möjlighet att arbeta nära VD och ledning. Vi är övertygade om att detta är en utvecklande roll för dig som vill ta nästa steg till en ledande tjänst i ett framgångsrikt företag, som är representerat både lokalt och internationellt. 

Om oss

Solver är ett globalt mjukvaruföretag som erbjuder molntjänster inom operationell och finansiell planering samt legal konsolidering. Solver grundades 1997 i USA och 2006 i Sverige och har försäljningskontor i Nordamerika, Europa, Asien och har globalt mer än 4000 kunder.

Solver erbjuder också lösningar och tjänster inom området Microsoft Business Intelligence. Solvers mål är att erbjuda marknaden det mest konkurrenskraftiga alternativet för lösningar inom beslutsstöd och vår strategi för att göra detta är helt baserat på Microsofts BI-Plattform. Vår mission är att förse marknaden med det bästa alternativet för molnbaserade lösningar inom dessa områden och vår strategi är att göra detta på Microsofts plattform Azure. Din roll är baserad i Stockholm och ditt fokus är vår verksamhet i Europa, där vi har ca 30 konsulter.

Kontakt

Vi ser fram emot din ansökan senast 22 april 2021. För frågor om tjänsten kontakta Jenny Laurell, Chief People Officer.

Tjänsten är ett vikariat och vi hoppas att du kan starta redan i maj 2021 (vi tänker oss åtminstone en månads överlämning) och vara kvar minst till september 2022.