​Svevia söker Arbetsledare park- och grönyteskötsel i Gävle

Gävle
Ansök senast 2021-04-20

Nu händer det!

Svevia har fått förtroende av Gävle kommun att underhålla och sköta om vägar och grönytor omkring Gävle med omnejd. Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Nu söker vi arbetsledare till vårt nya kontrakt i Gävle. Vi letar efter dig som vill vara en del av vår verksamhet, som kan park- och grönyteskötsel och har goda ledarskapsmeriter. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som en specialist – med engagemang, samarbete och ansvar samt ingå i ett team av fantastiska medarbetare.

Ditt uppdrag som arbetsledare 

Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten i Gävle med omnejd. I rollen arbetar du med att planera, genomföra och följa upp arbetet vi utför. I just den här tjänsten kommer du leda och fördela arbetsuppgifter främst för den del av arbetslaget som arbetar med områdets gröna ytor. Du kommer ha extra fokus på våra administrativa system och ansvara för exempelvis fakturering, orderläggning och övrig uppföljning. Du blir en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och som samordnande kontakt för våra underentreprenörer. Dessutom stöttar du platschef och övrig arbetsledning i det dagliga arbetet. Helt enkelt en fantastisk roll för dig som kan omvandla teori till praktik och vice versa.

Tjänsten är heltid och du utgår från Svevias etablering i Gävle och rapporterar direkt till Platschef. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att arbetsleda entreprenader inom park- och grönyteskötsel. Rollen kräver också god kännedom om och erfarenhet av vinterväghållning. Din personlighet är viktigt för oss! Du motiveras av struktur, ordning och reda samt har en administrativ ådra. Vidare är du trygg och förtroendeingivande, du har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet samt en förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständig lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller dig naturligt och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led. Vi söker dig som har mycket god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer. B-körkort är ett krav för tjänsten. 

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Även många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer. 

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. 

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. 

Ansökan och information 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta entreprenadchef Andreas Jonsson på telefonnummer 010 – 458 12 38 alternativt HR Business Partner Ebba Antin 08-764 23 22 . Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 20 april 2021. 

När du ansöker behöver du enbart svara på några urvalsfrågor. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning