Fabege söker Biträdande Fastighetschef City

Stockholm
Ansök senast 2021-04-18

Fabege äger cirka var tionde kvadratmeter kontorsyta i Stockholm och är därmed en av Stockholmsrådets största kommersiella fastighetsägare. Vår ambition är att kombinera affärsmässighet, service och hög teknisk kompetens och därigenom bygga goda långsiktiga kundrelationer. Sådana relationer skapas framförallt i hyresgästernas vardagliga kontakter med Fabeges representanter. Därför lägger vi stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de är med och skapar vårt kunderbjudande och har en stark roll i relation till kunden. 

Vi söker nu en Biträdande Fastighetschef till vårt Marknadsområde City som vill växa både inom rollen och vårt bolag. Den här möjligheten dyker inte upp alltför ofta, så ta chansen och bli en del av ett fastighetsbolag i framkant och vårt duktiga gäng.

Är du en naturlig relationsskapare, har förmågan att se till både detalj som helhet, och trivs med många kontaktytor? Då är vi övertygade om att du kommer att trivas bra hos oss.

Din roll 

Som Biträdande Fastighetschef på Fabege är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

  • Ta ett helhetsansvar tillsammans med Marknadsområdeschefen för hyresgäster och fastigheter inom tilldelat fastighetsbestånd
  • Skapa och utveckla långsiktiga relationer med våra hyresgäster
  • Löpande initiera och hålla i planerade och spontana hyresgästmöten inklusive samordna och följa upp våra hyresgästers frågor och önskemål
  • Driva förhandlingar och teckna hyresavtal med hyresgäster tillsammans med Marknadsområdeschef
  • Budget och prognosarbete samt optimering av driftnetto för tilldelade fastigheter
  • Ekonomisk uppföljning för tilldelade fastigheter
  • Medverka vid uthyrnings- och marknadsföringsarbete
  • Medverka vid lokalanpassningsprojekt för nya och befintliga hyresgäster
  • Vara delaktig i utveckling av tilldelade fastigheter. Både genom eget arbete och i samarbete med Fabeges övriga avdelningar, såsom uthyrning, projekt, teknik, ekonomi och kommunikation.
  • Biträda övriga Fastighetschefer inom marknadsområdet då behov uppstår

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning och erfarenhet av en liknande roll med inriktning på kommersiella fastigheter. Du har goda kunskaper i fastighetsekonomi och hyresjuridik samt en god förståelse för fastighetsvärdering/analys och vet vikten av att skapa goda relationer. Du är en van förhandlare som kan hantera olika typer av hyresgäster och växlar lätt mellan olika typer av förhandlingar.

Som person är du positiv med ett starkt driv och affärssinne. Du är en naturlig relationsskapare och trivs i en roll med många kontaktytor och pågående kunddialoger, där din lyhörda, kommunikativa och lösningsorienterade inställning kommer till sin fulla rätt. Vidare ser vi att du är strukturerad och ordningsam med förmågan att se till både detalj som helhet. 

Din ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast den 18 april 2021. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Partner Hanna Westergren 08-555 148 11.

Välkommen med din ansökan! 

Med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklar Fabege attraktiva platser i Stockholmsområdet. Vi är en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas. Vårt perspektiv och ägande är långsiktigt. Vi vet att när vi skapar hållbart, skapar vi också värde. Fabegeaktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Cap-segmentet. För mer information, vänligen besök oss på www.fabege.se.