Underhållsplanerare till SBC

Stockholm
Ansök senast 2021-04-21

Var med och säkra värdet på våra kunders fastigheter genom att göra marknadens bästa underhållsplaner!

Om arbetet

SBC sitter i moderna lokaler på Södermalm vid Medborgarplatsen i Stockholm. Du kommer arbeta i en grupp med underhållsplanerare och projektledare med olika bakgrund och olika specialområden. SBC strävar efter att ha en så bred och kompetent grupp som möjligt. Våra uppdrag omfattar alla typer av underhåll, ombyggnader och investeringar i bostadsrättsföreningars fastigheter. Underhållsplaner är bostadsrättsföreningarnas viktigaste styrdokument som ger dem kontroll över åtgärder och kostnader på lång och kort sikt. Du ansvarar för att sälja, upprätta alternativt uppdatera underhållsplaner i SBC:s systemstöd och presentera dem för kund. I din roll gör du offerter, genomför kundbesök, utför syn av fastigheter/byggnader liksom statusbesiktningar.

Dina arbetsuppgifter

  • Offerera och sälja ny eller uppdaterad/reviderad underhållsplan till bostadsrättsföreningar
  • Genomgång av fastigheters/byggnaders skick och bedömning av underhållsbehov
  • Statusbesiktningar till grund för föreningars ekonomiska planer
  • Upprättande/uppdatering av underhållsplaner inklusive utlåtande i SBC:s systemstöd

Din profil

Du har relevant utbildningsbakgrund från KY eller högskoleutbildning. Relevant utbildning är inom fastigheter eller bygg, det är ett krav. Du har goda byggnadstekniska kunskaper, känner till byggnadsdelar och deras funktion och kan bedöma synergier vid underhållsplaner. Vi vill att du har kännedom om byggentreprenaders villkor och har en näsa för affärer, helt enkelt tycka om att ta ett helhetsgrepp på allt från införsäljning av uppdrag till leverans av plan. Goda datakunskaper är ett krav och har du erfarenhet av systemet DeDU är det meriterande. Som person ska du vara strukturerad, nyfiken och utåtriktad och tycka om att träffa människor. Det är även meriterande om du har byggerfarenhet sedan tidigare. Körkort är ett krav.

Vad kan vi erbjuda

  • Du får frihet att lägga upp arbetet under eget ansvar och ta ett helhetsgrepp från försäljning till leverans
  • Du får möjlighet att delta i SBC:s affärsutveckling av underhållsplaner
  • Du kommer ingå i ett härligt team av duktiga projektledare och vassa underhållsplanerare
  • Du kommer arbeta med varierande kunder och ha tillgång till SBC:s breda kompetensbas som stöd

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, Personligt brev med en motivering till varför just du är lämplig och vill ha denna tjänst samt betyg från relevant utbildning.