Teknisk förvaltare till Rikshem Luleå

Luleå
Ansök senast 2021-04-25

Till vårt fastighetsbestånd i Luleå söker vi nu en nyinrättad roll som Förvaltare med teknisk inriktning. Rollen rapporterar till Fastighetschefen och innebär ett tekniskt ansvar för hela beståndet i Luleå, utöver att du har fastighetstekniska uppdrag på en mindre del av beståndet. Då rollen är nyinrättad finns goda möjligheter att påverka rollens innehåll och utveckling.

Din roll

Som Teknisk Förvaltare har du ansvar för att utveckla och förbättra våra bostäder och samhällsfastigheter inom fastighetsteknik, såsom energieffektivisering, styr och regler, ventilation osv. Du förväntas arbeta proaktivt med förändrings- och förbättringsarbete i nära samarbete med Fastighetstekniker och Fastighetsförvaltare inom vårt fastighetsbestånd. I rollen ingår det att hantera vissa skador som kan inträffa i fastigheterna (t ex vattenskador och bränder).

Du arbetar med ett varierat fastighetsbestånd bestående av både äldre fastigheter och nyproduktion – alla med olika tekniska utmaningar där du tillsammans med övriga Förvaltare och Fastighetstekniker säkerställer kundnöjdhet och fastigheternas utveckling. I rollen ingår även att utveckla dina kollegor i Luleå inom energi och drift, där du får stöttning av Regionens tekniska chef. Du välkomnas till vårt kontor i centrala Luleå.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll inom teknisk förvaltning och eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik, byggteknik eller liknande. Vi tror att du idag arbetar som Teknisk Förvaltare, Driftchef, Platschef eller liknande med goda kunskaper inom bygg- och fastighetsteknik och vana av att arbeta i olika styr- och övervakningssystem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort och egen bil är ett krav.

 Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, resultatmedveten och kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag – det är enkelt!

Låter det intressant? Ansök redan idag, då vi läser ansökningar löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Rikshem strävar efter ökad mångfald och därför söker vi dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang

Välkommen med din ansökan!