Intresseanmälan för covid-19-timanställning av undersköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset- brådskande behov

Stockholm
Ansök senast 2021-05-02

Med anledning av att inflödet av covid-19-patienter återigen ökar, utökas också vårt behov av personal. För att möta ett stigande behov av vård genomförs på sjukhuset flera parallella åtgärder där rekrytering av fler timanställda kollegor är ett av dem. Är du intresserad av att arbeta hos? Välkommen att skicka in en intresseanmälan!

Under det senaste året har vi mötts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. Vi har även tidigare rekryterat ett stort antal medarbetare. Stort tack för ert visade engagemang! 

Om tjänsten

Intresseanmälan riktar sig till dig som är utbildad undersköterska och som vill ha en tillfällig anställning med anledning av den rådande situationen som rör Covid-19.

Arbetsuppgifterna styrs utifrån behov men du kommer i stor utsträckning att jobba kliniskt och framförallt med covid-19-patienter. Det kan också bli aktuellt att arbeta med andra patientgrupper. Arbetar du inom slutenvården kommer du tillsammans med sjusköterska ansvara för vården av tilldelade patienter. 

I arbetet kan exempelvis följande uppgifter ingå:

  • basal omvårdnad
  • venös och kapillär provtagning
  • katetersättning 
  • ta vitala parametrar

Tjänsten avser både dig som är intresserad av dag-, kväll- och helgtjänstgöring och dig som är intresserad av endast nattjänstgöring. Ju mer flexibel du är desto bättre. Vi ser gärna att du kan tillträda så snart som möjligt.

Anställningsform vid intresseanmälan är en timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Tjänstgöring kan bli aktuell på IVA i Solna eller Huddinge där man för att minimera antalet arbetspass per medarbetare schemalägger 12,5 timmars arbetspass, inklusive rast. Du kommer att få extra ersättning per arbetat pass i samband med dessa. Åtagandet innebär att du under perioden arbetar motsvarande en ordinarie veckoarbetstid.

Vi söker 

Vi söker i första hand dig som kan arbeta som timanställd i större omfattning och kan påbörja en anställning relativt omgående. I förlängningen kan mindre omfattning också komma att bli intressant. 

Just nu söker vi framför allt:

  • undersköterskor med erfarenhet av intensivvård
  • undersköterskor, gärna med erfarenhet av arbete inom akutsjukvård/slutenvård

Vi ser gärna att du arbetat inom sjukvård under de senaste åren. För att bli aktuell för en anställning krävs det att du talar och skriver svenska på C1-nivå (GERS-skalan). Detta då svenska är det språk vi främst kommunicerar på med våra patienter. 

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården och vi ser det som en självklarhet att du följer våra värderingar Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Övrig information om rekryteringsprocessen

I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor.

Då detta är en intresseanmälan kommer vi endast att återkoppla till dig om behovet av personal uppstår.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV

2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

  • Personligt brev (frivilligt)

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

  • när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
  • se över dina filterinställningar för skräppost
  • hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/