Intresseanmälan sjuksköterska - vaccinering mot Covid-19 till Karolinska Universitetssjukhuset

Stockholm
Ansök senast 2021-04-18

Karolinska Universitetssjukhuset har tillsammans med andra vårdgivare fått i uppdrag att utföra vaccination mot Covid-19. Välkommen att skicka in en intresseanmälan om du vill arbeta tillsammans med oss!

Under 2020 har vi mötts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. Vi har även tidigare rekryterat ett stort antal medarbetare. Stort tack för ert visade engagemang! 

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna innefattar beredning, ordination och administration av Covid-19-vaccin i enlighet med gällande rutiner och riktlinjer. 

Vi söker i första hand dig som kan arbeta i större omfattning (helst heltid) och kan påbörja en anställning relativt omgående. I förlängningen kan mindre omfattning också komma att bli intressant.

Tjänsten avser både dig som är intresserad av dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Arbetstiderna är dagtid samt kväll. Våra placeringar är Solna och Huddinge . Vaccinationer kommer att utföras alla veckodagar.

Anställningsformen för tjänsten är både allmän visstidsanställning samt timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården och vi ser det som en självklarhet att du följer våra värderingar Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska samt kunskaper i svenska motsvarande C1-nivå (GERS-skalan)

Meriterande:

  • Specialistutbildning till distriktssköterska eller specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar
  • Erfarenhet av vaccination
  • HLR-utbildning i närtid

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan! 

Övrig information om rekryteringsprocessen

Då läget är ansträngt i sjukvården önskar vi primärt sökanden som just nu inte arbetar i slutenvården. 

I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor.

Då detta är en intresseanmälan kommer vi endast att återkoppla till dig om du är aktuell vidare i processen. Vid frågor kontakta: rekrytering_covid.karolinska@sll.se 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV

2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev

- Yrkeslegitimation 

- Bevis om specialistkompetens 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

  • när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
  • se över dina filterinställningar för skräppost
  • hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/