Nätverkskonsult/tekniker – med rätt att påverka till Proact IT

Göteborg
Ansök senast 2021-04-18

Nu har du chansen!

Du som vill in i ett framgångsrikt bolag där det är en självklarhet att få vara med och påverka, att styra över sitt arbete och där man har kompetenta kollegor runtom sig. Vi hjälper nu vår kund Proact att rekrytera duktiga nätverksfolk och söker dig som har erfarenhet av design, migrering, konfigurering och implementation av komplexa nätverksmiljöer. I rollen som nätverkskonsult/tekniker arbetar du tillsammans med kollegor för att leverera förstklassiga IT-lösningar.

Vi är intresserad av dig oavsett om du har arbetat operativt i tre år eller med network design och har 15 års erfarenhet. Det viktiga är att du är kommunikativ, ansvarskännande och självgående. Som person är du initiativtagande med en fallenhet för att upprätthålla en god struktur i ditt arbete. Kvalitet är viktigt för dig och med stor ansvarskänsla och noggrannhet tar du dig an dina uppgifter. Du kommer att arbeta med flera aktiviteter/projekt samtidigt, vilket ställer krav på din förmåga att prioritera, koordinera samt utföra dina uppgifter med god struktur. Du agerar även rådgivare och teknisk expert gentemot såväl kollegor som kunder.

Din profil

Vi söker erfarenhet före utbildning, så vi vill du har

 • Minst 3 års erfarenhet av rollen som nätverkstekniker eller konsult
 • Vana att hantera nätverksprodukter från Juniper, Cisco, Goda kunskaper inom routing/switching i LAN & WAN
 • Dokumenterat goda kunskaper inom följande protokoll och tjänster: BGP, QoS, OSPF, HSRP, MPLS, Multicast, DNS
 • Erfarenhet och kompetens inom nätverksutrustning (switchar, routrar, access-punkter och brandväggar)
 • VPN-lösningar Site 2 Site VPN (mellan kontor och till kunder)
 • Goda kunskaper och erfarenhet inom nätverk (routing och switching) EIGRP, OSPF, BGP
 • Erfarenhet av IT-säkerhet och PKI
 • Nätverksmonitoreringsverktyg
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Vana av att implementera lösningar ute hos kund och driva delprojekt från ax till limpa

Meriterande kunskaper

 • Erfarenhet av nätverksdesign
 • Erfarenhet från enterprisenät och operatörsnät
 • Brandväggar IDS/IDP (Cisco ASA, Juniper eller Checkpoint) Wireless LA
 • Certifieringar såsom CCNA, CCNP och CCIE eller motsvarande inom Juniper
 • Erfarenhet är scripting mot API
 • Dokumentera nätverkslösningar

Lösa komplexa problem tillsammans med infrastruktur- och datacenterteam

Känner du att du har det vi söker, vänta inte med att söka då tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt kandidat hittas.

Proact IT har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens Marie Sandvall 0733–205638 eller mail marie.sandvall@maxkompetens.se för mer information.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! 

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden:

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster. Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster skapar Proact verksamhetsnytta som hjälper företag och myndigheter att minska risken och sänka kostnaderna, samtidigt som det ökar rörligheten, produktiviteten och effektiviteten. De har genomfört över 5 000 framgångsrika projekt världen över, har fler än 3 500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 000 anställda med verksamhet i 14 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999.