Office Depot söker extrapersonal och sommarpersonal till våra butiker i Göteborg och Stenungsund

Göteborg och Stenungsund
Ansök senast 2021-04-30

Brinner du för att ge kunden bästa möjliga service? Vill du överträffa kundens förväntningar och samtidigt skapa långsiktiga relationer för att skapa goda affärer? Då är du kanske vår nästa butikssäljare i någon av våra butiker i Göteborg eller Stenungsund? Hos Office Depot får du chansen att arbeta i ett väletablerat företag som brinner för att hjälpa sina kunder till ett enklare och mer hållbart kontorsliv. Företagskulturen hos Office Depot präglas av glädje, engagemang samt ett brinnande intresse för våra kunder och vår affär. I den här rollen kommer du få arbeta i en av våra viktigaste positioner – i mötet med vår kund!

Om tjänsten

Som butikssäljare kommer du att vara en del i den dagliga driften i vår butik och i ett nära samarbete med butikschefen arbeta mot tydligt uppsatta mål. Ett stort intresse för affärer och att skapa en god långsiktig relation med våra kunder är en förutsättning. Arbetet innebär försäljning med ett kundbemötande i världsklass, kassaarbete, varubeställning, upplock av varor, skyltning, prismärkning, inventeringsarbete mm.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom retail och service. Kanske har du tidigare arbetat som butikssäljare eller har kassavana. Har du arbetat med butiksexponering så är det en merit.

Vi ser gärna att du har:

  • En positiv och engagerad attityd i mötet med kunder och kollegor
  • Stor teamkänsla - tillsammans med dina kollegor jobba mot gemensamma mål
  • Intresset av att ge god kundservice - alltid ge det lilla extra när det gäller service och kundupplevelse
  • Stort eget driv - får saker att hända
  • B-körkort är meriterande

Vårt erbjudande

På Office Depot brinner vi för att hjälpa våra kunder till ett enklare och mer hållbart kontorsliv. Vår företagskultur präglas av glädje, engagemang, ett brinnande intresse för våra kunder och vår affär. Vi har ett starkt fokus på mångfald, jämlikhet och hållbarhet – och allt utgår ifrån våra värderingar. Som anställd hos oss får du arbeta i en miljö där vi sätter starkt värde i vår personal. Vi är helt övertygade om att det är just vår kultur som gör oss unika.

Mer information

Vi söker dig som vill jobba extra under terminerna eller/och under sommaren. Kanske har du en annan sysselsättning i form av studier, eget företag eller liknande som gör att det passar att jobba extra på avrop. I Göteborgsområdet har vi fyra butiker; Högsbo, Åbro, Ringön och i Stenungsund. 

Ange i din ansökan i vilken eller vilka av våra butiker du är intresserad av att arbeta 

Vid frågor eller för mer information så är du välkommen att kontakta Butikschef för butiken på Ringön; Hussein Mneini, tel. 010-4585072 Mail: hussein.mneini@officedepot.se

(Obs! Ansökan sker ej via mail utan via vår rekryteringsportal)

Om Office Depot

Office Depot Svenska AB är en av världens största leverantörer av kontorsvaror. Med det unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är Office Depot kontorets One Stop Shop vilket ger kunderna ett enklare och mer hållbart kontorsliv. Office Depot erbjuder inte bara alla tänkbara förbrukningsvaror till kontoret, utan även möbler, profilprodukter, utskriftslösningar, kommnikationslösningar, kaffemaskiner och mycket mer. Oavsett om det är en privatperson, ett litet lokalt eller stort multinationellt företag kan Office Depot erbjuda anpassade och skräddarsydda lösningar avseende allt från sortiment, beställningar och leverans. Företaget omsätter drygt 1 miljard sek och har ca 300 medarbetare. Mer information om Office Depot Svenska AB finns på www.officedepot.se.