Anestesisjuksköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge

Stockholm
Ansök senast 2021-03-21

Funktion PMI i Huddinge har två medicinska enheter som bedriver anestesi- och operationsverksamhet samt pre- och postoperativ vård. Vår verksamhet är omfattande, högspecialiserad och uppdelad på olika sektioner: Akut, Gynekologi, Ortopedi, Transplant, Urologi, ÖNH, Öppenvårdskirurgi samt Övre gastro. Vi utför riksuppdrag inom några av dessa specialiteter.

Verksamheten bedrivs i helt nybyggda lokaler utrustade med den senaste tekniken. Under hösten har vi även startat upp verksamhet inom urologisk, transplant och övre gastro robotkirurgi.

Vi erbjuder 

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Ny teknik och nya flöden ger spännande utmaningar även för dig som har arbetat som anestesisjuksköterska en längre tid. Vill du höja din kompetens är det här du ska vara! 
  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. 
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Här kan du läsa en intervju med två av cheferna inom verksamheten, där de delar med sig av sin bild av sitt uppdrag. 
  • Självklart får du också del av Karolinska Universitetssjukhusets förmåner.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.  

Vi söker dig som är en positiv, engagerad och flexibel person som aktivt vill bidra till vår verksamhet och vår gemenskap. För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som anestesisjuksköterska! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV

2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev

- Yrkeslegitimation 

- Bevis om specialistkompetens 

- Bevis om medicine doktorsexamen 

- Bevis om docentur 

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt

- se över dina filterinställningar för skräppost

- hålla utkik i din skräppost.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/