Varuhuschef till Rusta i Södertälje

Södertälje
Ansök senast 2021-03-14

Är du en coachande ledare som har en förmåga att motivera och engagera din personal? Har du dessutom erfarenhet av detaljhandel, en verksamhet som hanterar stora volymer och motiveras av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Varuhuschef till Rusta i Södertälje!

Om rollen

I rollen som Varuhuschef kommer din primära uppgift vara att varje dag presentera ett välskött och tilltalande varuhus med positiva och hjälpsamma medarbetare. I rollen kommer du att ansvara för den dagliga driften och inspirerar dina medarbetare till att ta eget ansvar. Du vill ständigt utveckla försäljningen och du vet att god lönsamhet är en förutsättning för ditt varuhus. För dig är kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus självklara hörnpelare i varuhusdriften.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bestå av:

  • Att uppnå försäljnings- och resultatmål i varuhuset – du ansvarar för effektivisering av kostnader och nyckeltal, optimering av omsättning och lönsamhet samt budgetering.
  • Personalansvar för alla medarbetare i varuhuset, från rekrytering och introduktion till utveckling och avslut.
  • Att säkerställa och genomföra koncept samt förankra och genomdriva centralt fattade beslut

Vem söker vi?

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en person som trivs med ett högt tempo, har ett starkt inre driv och är trygg med att fatta beslut. Du är kommunikativ, tydlig och närvarande i ditt ledarskap. Att engagera och utveckla dina medarbetare är något av det bästa du vet och det gör du genom att vara närvarande och föregå med gott exempel. Dina ambitioner är höga och du gillar att arbeta hårt. Raka puckar och ett glatt humör är självklart för dig.

Vidare ser vi att du har:

  • Flera års erfarenhet från ledande befattning inom handel, med personal- och budgetansvar 
  • Goda kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljöarbete
  • Erfarenhet av försäljningsverksamhet, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer
  • Lätt för att få med dig gruppen

Om du inspireras av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel, då kommer du att trivas hos oss!

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som ledstjärna i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med våra värderingar.

Ansökan

Känns det här som en roll som skulle passa dig? Då rekommenderar vi att skicka in ditt CV så snart som möjligt då urval sker löpande. I och med GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. I denna rekrytering samarbetar vi med We Select och Novare Interim & Recruitment.