BillerudKorsnäs söker Underhållsmekaniker Gävle

Gävle
Ansök senast 2021-03-14

Är du vår nästa mekaniker som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där du aldrig blir riktig fullärd, med goda möjligheter att lära av kunniga kollegor. Arbetsgruppen består av mekaniker samt koordinatorer som servar avdelningen Kartongbruk. Detta arbete inom Teknikorganisationen är på dagtid med möjlighet till flextid och vi erbjuder dig vidareutveckling att fördjupa dina kunskaper. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor inom underhåll och drift och tillsammans jobbar ni för att säkerställa en hög tillgänglighet och driftsäkerhet i vår produktion.

Arbetsuppgifterna omfattar reparation och underhåll av valsar, pumpar, ventiler, lagermontage och övrig maskinell utrustning på berörda avdelningar. Du kommer arbeta med förebyggande underhåll, felsökning samt akuta insatser vid t.ex. oförutsedda stopp och haverier.

Produktion Gävle tror på ett planerat och strukturerat underhåll. Arbetet inom gruppen sker därför under stort eget ansvar, där återrapportering och målstyrning är en naturlig del av det dagliga arbetet där säkerheten alltid står i centrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av mekanisk reparations- och underhållsarbete. Med fördel har du en bakgrund inom industrin. Som person söker vi dig som har intresset av tekniska lösningar med ett eget intresse för fortsatt personlig utveckling hos oss. Meriterande är kännedom om underhållssystemet Maximo.

B-körkort är önskvärt.

Personliga egenskaper

För att lyckas som underhållsmekaniker hos oss är du en kreativ problemlösare med ett genuint intresse för teknik och en vilja att utvecklas och lära nytt. Du är med fördel ordningsam, flexibel och serviceinriktad i en roll som kräver ett nära samarbete med kollegor på Gävle Bruk. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet.

Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team av underhållsmekaniker som gör skillnad.

Kontakta oss

För mera information om tjänsten, kontakta Gruppchef Mathias Stark på mathias.stark@billerudkorsnas.se

Ansökningsinformation

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag och senast den 14:e mars 2021.