Apoteksgruppen söker Farmaceut till Smedjebacken

Smedjebacken
Ansök senast 2021-03-22

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss! 

Apoteksgruppen Smedjebacken

Apoteksgruppen Smedjebacken är ett lokalt apotek som alltid enligt vårt motto ger det där lilla extra, i varje kundmöte. Här får du verkligen använda din kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Du välkomnas till ett nyrenoverat, stort och fint apotek som är det enda apoteket på den lokala orten med en lojal kundkrets. Tillsammans med ditt team om sex kollegor tar ni väl hand om våra fantastiska kunder och arbetar för att göra Apoteksgruppen Smedjebacken till det bästa apoteket i landet! Vi söker nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa, kundbemötande, teamwork och energi.

I den här rollen på det här apoteket erbjuder vi dig ett fast lönetillägg månadsvis. Utöver det erbjuder vi även dig en så kallad sign-on bonus efter sex månader. Mer detaljer kring vårt erbjudande berättar vi gärna mer om när vi träffas för en intervju. 

Apoteksgruppen Smedjebacken ligger på Johan Ahlbäcks plats 8 och har öppet vardagar 09.00-18.00 och lördagar 10.00-13.00. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Din apotekschef Negar berättar:

"Vår grupp präglas av en stark teamkänsla. Här finns inget "jag" eller "du" utan bara ett "vi"! Utöver vårt sammansvetsade team är jag också väldigt glad över våra kunder. Vi har många stamkunder som är otroligt vänliga och har en stor förståelse för vårt arbete. Detta är något som vi självklart är tacksamma för!" 

Din roll som Farmaceut 

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. 

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. 

Det här erbjuder vi dig! 

För oss börjar det med människorna som arbetar hos oss – våra kära kollegor. Vi är helt enkelt som bäst när vi är oss själva. Därför har vi skapat Apoteksgruppen People – ett koncept som visar upp människorna bakom dom vita rockarna. Vill du lära känna dina framtida kollegor redan nu? Besök oss på Instagram!   Apoteksgruppen är på en enormt spännande resa med starka ägare samt engagerade och kompetenta medarbetare. Vi vill ge dig din bästa tid i karriären – och vi tror inte att det enbart handlar om vårt friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har). Vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur Apoteksgruppen arbetar. Apoteksgruppen tror på dig och din kompetens – vi tror på att du kan vara med och göra verklig skillnad! 

Din ansökan 

Om du vill bli en del av Sveriges mest engagerade apotek - tveka inte att skicka din ansökan till oss redan idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är enbart intresserade av din kompetens. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta apotekschef Negar Bafandkar på tel. 072- 3120064. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Välkommen att besöka vår karriärsida!