Swede Energy söker Projektledare till Jönköping

Jönköping
Ansök senast 2021-03-21

Swede Energy är branschledande inom solenergi. Vi levererar lönsamma och hållbara energilösningar till kommersiella fastighetsbolag och industrier över hela Sverige. Sedan mars 2019 ingår Swede Energy i börsnoterade Soltech Energy. Vi befinner oss i en expansiv fas på en lika expansiv marknad och söker därför efter en Projektledare som vill vara med och utvecklas med oss, jobba med förnyelsebar energi och bidra till miljöarbetet i Sverige. Vi söker nu en Projektledare till vårt team i Jönköping som brinner för att skapa starka relationer, driva projekt och motiveras av ett självständigt arbete!

Om Rollen

I rollen som Projektledare hos Swede Energy kommer du vara en del ett team som ansvarar för att räkna, designa, leverera och driftsätta solanläggningar för våra kunders räkning. Varje projekt löper normalt på 6-9 månader och det är projektledaren som bär det yttersta ansvaret för att koordinera alla inblandade parter, allt från beräkningsingenjörer, montörer och installatörer och materielleveranser. I rollen som projektledare ansvarar du för att projektet drivs effektivt enligt satt plan och levereras på tid med goda resultat och hög kundnöjdhet. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Detaljprojektera dina solcellsanläggningar
  • Planera och koordinera ditt projekt genom alla faser, från detaljprojektering, montaget och installation till driftsättning och överlämning till kund.
  • Projektbudgetering
  • Logistikhantering - rätt material på rätt plats, i rätt tid.
  • Övervakning av byggnation på plats
  • Arbetsmiljöansvar i projektet och upprätta arbetsmiljöplan
  • Kundkontakt och kontinuerlig kommunikation med alla intressenter, framför allt dina kunder
  • Delta i vidareutveckling och förbättringsarbete av våra arbetssätt och processer
  • Koordinering mot sälj, marknad och inköp

Ditt tillhörande kontor är beläget i Jönköping men att utgå eller arbeta hemifrån är inga problem. Du kommer att ansvara för kunder som är placerade i södra Sverige, därav att det tillkommer en del resor i tjänsten. 

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har minst två års erfarenhet från arbete som projektledare samt har en akademisk ingenjörsutbildning, inom bygg, maskin eller energi. Vidare ser vi att du innehar ett B-körkort då det förekommer en hel del resor i tjänsten, runtom i södra Sverige. Du är flytande i både svenska och engelska såväl tal som skrift. Du har tidigare erfarenhet eller utbildning av CAD eller liknande program samt hanterar Microsoft Office programmen utan hinder. Erfarenhet inom arbetsmiljö såsom BAS-P och BAS-U är meriterande men inget krav, likväl dokumenterad utbildning inom projektledning. 

Vi ser att du som söker är en person som är öppen, har lätt för att knyta kontakter och inger ett förtroende. Du kommer att ha flertalet projekt igång samtidigt där alla kommer befinna sig i olika skeden. Du måste därför trivas med att ha många bollar i luften och tycka om varierande arbetsuppgifter. I din roll som projektledare kommer du att vara expert inom ditt område. Därför är det av stor vikt att du kan jobba självständigt och är drivande som person. Då du kommer att arbeta ute hos kund och därmed representerar Swede Energy mot kunden är det viktigt att du är en god kommunikatör.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag dock senast söndag 21:a mars. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, 073 073 53 71.

Swede Energy är ett svenskt solenergibolag noterat på Nasdaq First North Growth Market med verksamhet främst i Sverige och i Kina. Vi har som ambition att vara ledande på marknaden och att vara bäst på det vi gör, det vill säga att utveckla och sälja byggnadsintegrerade och estetiska solenergiprodukter för alla fastigheter utan kompromisser eller avkall på vare sig funktion eller estetik. Vi erbjuder även högkvalitativa standardsolceller för de fall där utanpåliggande solceller passar bättre.

Kontaktperson

Viktoria Shakalina

viktoria.shakalina@weselect.com

0730735371