Arbetsledare inom Grundläggning till Svevia

Uppsala
Ansök senast 2021-03-16

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas med engagemang, samarbete och ansvar. Svevias grundläggningsverksamhet växer och nu söker vi dig som vill arbeta som Arbetsledare i Svevias grundläggningsprojekt. 

DITT UPPDRAG SOM ARBETSLEDARE

Svevias grundläggningsverksamhet arbetar direkt med externa kunder och i samarbete med Svevias övriga enheter i anläggningsprojekt. Pålning och spontning är den vanligaste typen av projekt som utförs för nybyggnation av broar och vägar men även inför uppförande av kajer och husproduktion.  

Som arbetsledare inom grundläggning leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en välfungerande produktion. Detta innebär ledning och styrning av yrkesarbetare och underentreprenörer. Som arbetsledare har du ett nära samarbete med entreprenadchef och platschef och tillsammans säkerställer ni att utlovad kvalitet levereras samt att tidplaner hålls. 

Du kommer arbeta på olika typer av bygg och anläggningsprojekt – både i och bort om Stockholm. Du är med fördel bosatt i Uppsala eller i kringliggande kommuner/län. 

Vem är du?

Vi söker dig med anläggningsteknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola alternativt motsvarande kompetens förvärvad från arbetslivet. Du har erfarenhet av anläggningsprojekt exempelvis i rollen som arbetsledare där du ansvarat för att operativt vara delaktig i att driva projekt från start till slut. Har du dessutom erfarenhet av grundläggning så är det meriterande. Vi ser även att du har förmåga och erfarenhet av att arbeta med viss projektadministration och tillhörande dokumentation.  

För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att samarbeta och är duktig på att kommunicera. En nyckel för att lyckas i rollen som arbetsledare är att du kan planera och har en förmåga att få andra människor med dig.

B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav i denna roll.

EN DEL AV NÅGOT STÖRRE 

Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger Svevia från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner och där Grundläggning är en av Svevias specialenheter. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker samt exploateringsområden. 

VARFÖR SVEVIA? 

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

ANSÖKAN OCH INFORMATION 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Mikael Bergström via e-post mikael.l.bergstrom@svevia.se. Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 16 mars. Vi kommer att kontakta kandidater efter sista ansökningsdatum. 

Tester, personlighetsformulär och bakgrundskontroll förekommer i denna process

Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.