Serviceinriktad uthyrare till Arento i Norsborg

Stockholm
Ansök senast 2021-03-14

Arento är en maskinuthyrare som förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med fordon, anläggnings- och byggmaskiner. Vi har kundcenter från Luleå i norr till Malmö i söder och står inför en spännande framtid då vi växlar upp och växer. Nu behöver vi förstärkning av en vass och serviceinriktad uthyrare till vårt kundcenter i Norsborg.

Tjänsten 

Som uthyrare hos oss på Arento kommer du att hyra ut fordon, maskiner och utrustningDu kommer att vara kontaktperson gentemot kund och ansvara för fakturering och uppföljning av uthyrnings- och nyttjandegrad på maskiner inom ditt ansvarsområde. 

Vidare är det din uppgift att fastställa underhålls- och reparationsbehov samt ansvara för att beställa besiktningar. I rollen som uthyrare har du många kontaktytor både internt och externt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag-fredag och vi tillämpar individuell lönesättning.

Kvalifikationer 

Förutom utbildning på lägst gymnasienivå så har du även några års erfarenhet som uthyrare och gärna god kännedom om bygg- och anläggningsbranschen i Stockholmsregionen. Erfarenhet av försäljning är meriterande, liksom god kunskap om marknaden i din region. B-körkort är ett krav, BE- och C-kort är meriterande. Datorvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är krav i denna roll. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa och utveckla långsiktigt goda relationer, både med kunder och medarbetare. Du har god samarbetsförmåga och skapar ett positivt arbetsklimat omkring dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom ett förtroendeingivande och affärsmässigt arbetssätt med kundbemötande i fokus. Du har en administrativ ådra och håller ordning och reda omkring dig. Du är också självgående, lösningsorienterad och serviceinriktad. 

Vad kan Arento erbjuda dig? 

Om du är rätt person för oss erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande arbete med variation och stort eget ansvar. Du blir en del av ett företag och team som är professionellt och roligt att arbeta tillsammans med. Vi är ett bolag i en expansiv fas med ett tydligt mål. Du får möjlighet att vara med på en spännande förändringsresa och jobba tillsammans med prestigelösa och engagerade människor. På Arento får du möjlighet att påverka och göra skillnad. Hos oss är det professionellt och högt i tak med en ledning som ständigt strävar framåt i positiv anda.

Ansökan 

Om du vill vara med på vår resa är du varmt välkommen med din ansökan senast den 14 mars. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så se till att skicka in din ansökan redan idag! För mer information är du välkommen att höra av dig till kundcenterchef Fredrik Nylén på tel. 072-240 68 10. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.