Apoteksgruppen söker Läkemedelsansvarig till Husby

Stockholm
Ansök senast 2021-03-19

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Husby

Hos Apoteksgruppen Husby välkomnas du till ett fint och nyrenoverat apotek! Vi som arbetar här är ett glatt gäng som stöttar varandra i vardagen. Apoteket ligger placerat centralt i Husby centrum, med närheten till både butiker, kommunikationsförbindelser och vårdcentral. Hos våra kunder har vi en stor variation av ärenden, vilket är roligt för oss som arbetar här. Vi vill också vara transparenta med dig. Våra kunder ställer höga krav på oss, vilket kan vara utmanande ibland men gör att vi håller oss på tårna. Vi söker därför dig som är trygg i din yrkesroll och lockas av utmaning i vardagen. Vi längtar efter att utveckla apoteket tillsammans med dig. Är du vår nästa stjärna som vill fortsätta driva vårt kvalitetsarbete? Sök då redan idag!

Vi har öppet 09:00-18:00 på vardagar, 10:00-14:00 på lördagar och stängt söndagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras. 

Din roll som läkemedelsansvarig

Ditt viktigaste uppdrag som läkemedelsansvarig farmaceut är att säkerställa att verksamheten följer de lagar, föreskrifter och förordningar som ställs på öppenvårdsapotek. För att vara framgångsrik i den här rollen är kvalitetsfokus och ditt ordningsamma förhållningssätt avgörande. Du delar med dig av din glädje och breda kunskap inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet 

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare och har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du kommunicerar obehindrat på svenska och det är även meriterande om du är flerspråkig. 

Det här erbjuder vi dig! 

Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Hos oss får du ta den plats du vill och vara med och påverka, men även utvecklas tillsammans med en apotekskedja som verkligen bryr sig på riktigt.

Med lyhördhet och värme försöker vi göra allt för att varje kollega ska få den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi tror inte att det enbart handlar om ett friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har, läs mer på vår karriärsida) - utan vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur vi arbetar inom Apoteksgruppen. För oss är våra medarbetare absolut viktigast – utan dem ingen framgång! Är du nyfiken på att lära känna dina potentiellt framtida kollegor redan nu? Besök oss på Instagram, Apotekgruppen People!

Ansökan

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är enbart intresserade av din kompetens. Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess här. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta regionchef Kimiya Näslund tel. 072-050 33 27.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Välkommen att besöka vår karriärsida!