Verkstadsansvarig till Carglass® i Falköping

Falköping
Ansök senast 2021-03-05

Carglass® ägs av BELRON®, med huvudkontor i London. BELRON® är specialister på reparation & byte av bilglas och bedriver verksamhet i mer än 30 länder över hela världen och har över 25 000 anställda. Vi betjänar över 10 miljoner kunder per år och var 3:e sekund utför vi ett bilglasjobb någonstans i världen. I Sverige är vi i dagsläget 68 verkstäder och över 200 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm. Vi är ett företag i tillväxt och söker nu fler engagerade medarbetare som vill vara med och leverera service i världsklass till våra kunder. 1 april öppnar vi verkstad i Falköping och söker nu en serviceinriktad verkstadsansvarig.

Som verkstadsansvarig på Carglass® har du ett omväxlande arbete med ett brett ansvarsområde. Din viktigaste uppgift blir att bygga upp verksamheten enligt Carglass® arbetssätt, processer och tekniker och genom lokala initiativ göra Carglass® varumärke och service uppmärksammat i området.

Du ansvarar för att på verkstadsnivå säkerställa att den dagliga driften på verkstaden sköts effektivt och kundfokuserat samt säkerställer kvaliteten i de arbeten som utförs. Du planerar och organiserar det dagliga arbetet på verkstaden samt utför stenskottslagningar och byte av fordonsglas. Vi tillhandahåller utbildning och support till dig för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen.

Vem är du?

Du har gymnasieexamen och erfarenhet från serviceyrken med direkt kundkontakt. Har du någon form av ledarerfarenhet är det meriterande. Du drivs av en vilja att överträffa våra kunders förväntningar, d v s säkerställa högsta kvalitet på bemötande, service och utförande av våra tjänster. Du vill utveckla dig själv och framtida medarbetare på verkstaden och därigenom ständigt förbättra processer, rutiner och resultat. Arbetet som verkstadsansvarig kräver att du kan fatta beslut och hantera kundsituationer med ett gott omdöme.

Ytterligare krav

Vana av dator som arbetsredskap är en förutsättning för att kunna arbeta som verkstadsansvarig. Även körkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid och tillträde enligt överenskommelse.

Har du några frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta oss.

Skicka in ditt personliga brev och CV via formuläret nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!