New Business Account Manager till Office Depot Svenska AB

Göteborg
Ansök senast 2021-03-07

Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via en rikstäckande säljkår inom B2B och med ett större antal butiker samt marknadens kanske mest välutvecklade E-handelsplats. Vårt kundlöfte har alltid varit att skapa ett enklare kontorsliv åt våra kunder. Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Idag omsätter Office Depot Svenska AB drygt 1 miljard med ca 300 medarbetare.

Om oss

Vi är nu inne i en spännande expansionsfas där ett brett produktutbud möter existerande och nya tjänster för att ge våra kunder en enklare vardag genom att konsolidera sina inköp av allt man dagligdags behöver till kontoret. Som en del av vår tillväxtstrategi söker vi nu en New Business Account Manager som ska hjälpa oss att uppnå våra tillväxtmål. För att kunna ge våra kunder den bästa lösningen kommer du att jobba tätt med våra interna experter inom kategoriinköp, analys, lösningar och de regionala säljteamen.

Om rollen

Du kommer att få ansvar för Göteborg och de västra delarna av landet, primärt med rikstäckande kunder inom ett fastställt segment. Vi tror att du har erfarenhet av nykundsbearbetning, det värdesätter vi högst. Har du erfarenhet av affären gällande indirekt förbrukningsmaterial, kontorslösningar eller liknande tjänster är det ett absolut plus. Du kommer att ges ansvar för hela försäljningsprocessen, från besöksbokning, behovsanalys, offertskapande till förhandling och avtalsskrivande.

Om dig

Du är en person som har bra förståelse för helheten i leveransen, hur vi kan hjälpa kunden och ge rekommendationer/konsultation för att nå en bättre framtida hållbar lösning.

För att nå succé i detta jobb behöver du vara orädd, vara van med att skapa nya relationer, ha en hög aktivitetsnivå, vara en god lyssnare och en stark förhandlare. Vi söker dig som är en lagspelare, är trygg i dig själv och är en förtroendeskapare som är och varit framgångsrik inom nykundsbearbetning. För att vara verksam in denna roll behöver du ha körkort B då tjänsten innebär uppsökande försäljning med möten hos kund. 

Vi erbjuder

Du erbjuds en plats i en flexibel och prestigelös organisation, som präglas av en stark teamkänsla och högt engagemang – där din kompetens kommer att göra skillnad. Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa och det är därför viktigt att du trivs i en föränderlig miljö där det ständigt händer nya saker! Vi lever och lär att vår personliga service till kunden är det mervärde som gör oss till det självklara valet av leverantör och samarbetspartner, vi gör ditt kontorsliv enklare!

Övrigt

Tjänsten är på heltid och utgår ifrån Office Depots säljkontor i Göteborg. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Frågor och ansökan

Vid frågor om tjänsten går det bra att vända sig till: Einar Lundquist på einar.lundquist@officedepot.se (Vi tar ej emot ansökningar via mail utan endast via vår rekryteringsportal)

Beskriv i din ansökan vad du anser är viktigt inom nykundsbearbeting och hur du som person med tidigare erfarenheter lyckats skapa framgång att vinna nya kunder.

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag men dock senast 7 mars 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Välkommen med din ansökan om du är intresserad att vara en central del av vår framgång!