ELTEKNIKER till Söderenergi

Södertälje
Ansök senast 2021-03-19

Söderenergi är en av Sveriges största fjärrvärmeproducenter. Vi använder återvunna och förnybara bränslen. Vi omvandlar utsorterat avfall till energi i form av värme och el med goda miljöprestanda. Det är ett smart resursutnyttjande, en miljötjänst av rang. Vi förser ca 300 000 personer, kontor och industrier i södra Storstockholm med fjärrvärme. Vår produktion av el motsvarar förbrukningen av hushållsel i 100 000 bostäder. För mer information om Söderenergi: www.soderenergi.se

DIN FRAMTIDA ROLL:

Söderenergi söker nu en eltekniker till sitt team. Här får du möjlighet att arbeta på ett av Sveriges största fjärrvärmeverk där vi kan erbjuda dig en utvecklande roll med tekniska utmaningar i ett engagerat och kunnigt team.

Söderenergi har en stark miljöprofil och satsar på den teknik- och bränsle som möter framtidens krav!

I rollen som eltekniker på Söderenergi kommer du i huvudsak att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll inom el- och styrutrustning i syfte att eliminera samt proaktivt minska störningar i företagets produktionsanläggningar. Säkerhet, tillgänglighet och verkningsgrad är ledstjärnor i ditt dagliga arbete.

Vi arbetar brett från mätsignaler på 4-20mA till högspänning på 70kV och på äldre anläggningar med gammal teknik till nya och ombyggda anläggningar med den senaste tekniken.

Som eltekniker utför du t.ex. avhjälpande underhåll, rondering, felsökning, av- och påställning av objekt men även mindre ombyggnader och utökningar samt medverkan i projekt och utredningar.

Det stora tekniska spannet inom avdelningen gör att du aldrig blir fullärd utan det finns hela tiden områden att utvecklas inom.

Elberedskap ingår i tjänsten.

Din profil:

Du har minst gymnasieutbildning inom Elteknik och el-behörigheter är meriterande. 

Vi tror att du har minimum 5 års praktisk erfarenhet som industrielektriker, där du har arbetat med elunderhåll, felsökning och installation, gärna inom energibranschen eller i processindustrin.

Du ska trivas i en industriell miljö och gilla ett rörligt arbete, vara ansvarstagande och serviceinriktad och kunna fatta beslut i den dagliga driften.

Du ska ha förmågan att avhjälpa och lösa olika eltekniska problem, såväl självständigt som i grupp.

Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad, noggrann, kommunikativ och bra på att skapa goda relationer. Vidare ser vi att du är självständig och har en god samarbetsförmåga samt planeringsförmåga.

Under beredskapsveckorna behöver du ha en inställelsetid på mindre än 1 timme från hemmet till Igelsta.

Vi erbjuder dig:

Söderenergi har en mycket stark miljöprofil och satsar på den teknik- och bränsle som möter framtidens krav. Söderenergi ägs av tre kommuner och innehar ett av Sveriges största fjärrvärmeverk. Det råder en familjär stämning på arbetsplatsen och man satsar mycket på bolagets- och personalens utveckling.

Om du tror att du passar in i rollen ansök redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort.

Söderenergi samarbetar med Talentor Sweden i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristina Peltola, Rekryteringskonsult: kristina.peltola@talentor.com, 073-994 88 41

Vi ser fram emot din ansökan!

Talentor Sweden AB tillhandahåller Sveriges företag med kompetenta chefer och specialister genom exekutive search och annonserad rekrytering. Genom våra nätverk och grundlig research hittar vi kandidater som överträffar våra kunders krav och behov. Talentor hjälper kunder runt de 30 medlemsländerna. För oss är jämlikhet ett hedersord och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater!

För mer information: www.talentor.se