Omvårdnadschef till Barnoperation Astrid Lindgrens barnsjukhus

Stockholm
Ansök senast 2021-03-17

Är du en lösningsorienterad sjuksköterska med ett stort hjärta för ledarskapsfrågor, leda och utveckla andra? Välkommen till Sveriges största barnoperationsavdelning.

Vi på barnoperation ingår i ett högspecialiserat team med ett stort interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter. Här utförs bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi. Vi ingår även i sjukhusets traumaverksamhet. 

Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern operationsmiljö.  

Vi erbjuder

Vi vill erbjuda dig ett omväxlande arbete med delat ledarskap där du tillsammans med professionella och engagerade kollegor och medarbetare arbetar för att stärka kvalitet och patientsäkerhet.

För att möta utmaningarna i framtidens hälso- och sjukvård arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet för det sjuka barnet, medarbetarskap och en god arbetsmiljö.

Utifrån verksamhetens mål ansvarar du för personalledning, kvalitetsarbete, verksamhetsutveckling, arbetsmiljö och ekonomi.

Tillsammans med medarbetare, chefskollegor och medicinskt ansvarig läkare arbetar du för högkvalitativ omvårdnad och utveckling av flöden och arbetssätt.

Vi söker 

Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande person med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. 

Du är legitimerad sjuksköterska och har klinisk kunskap från operationsavdelning samt är lyhörd för våra patientgrupper. 

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar och besitter kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning.

Du har en akademisk orientering och en utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen. Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning men det är inget krav.

För att lyckas i rollen har du kunskap och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som möjliggör forskning och utbildning.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna. 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev 

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma) 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/