Karolinska Universitetssjukhuset söker Sjuksköterska till Akutmottagning Öron Näsa Hals

Stockholm
Ansök senast 2021-03-03

Om verksamheten

ÖNH-akuten i Huddinge är Region Stockholms enda ÖNH-akut och vi tar emot patienter dygnet runt. Majoriteten av våra patienter är vuxna men barn är också välkomna. Patienterna behöver i de allra flesta fall remiss för att få komma hit. 

I vår verksamhet är variationen stor vad gäller diagnoser och allvarlighetsgrad. Vi behandlar exempelvis hotade luftvägar, pågående näsblödningar eller plockar ut pärlor ur barns näsor. Den ena dagen är inte den andra lik. En del patienter läggs in på vår vårdavdelning och vissa får komma tillbaka på återbesök.

Om tjänsten

Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete i akutsjukvård inom öron, näsa, hals. I arbetet som sjuksköterska på ÖNH-akuten ingår triagering och akut omhändertagande. Du har rollen som flödessjusköterska eller som teamsjuksköterska och jobbar nära undersköterska och läkare.

Arbetstempot är stundtals högt varför vi värdesätter god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation i ditt arbete. När du inte jobbar patientnära vill vi kompetensutveckla dig genom månadsvisa föreläsningar och också på sikt erbjuda dig deltagande i Karolinska Institutets uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 hp. I tjänsten finns också möjlighet vid intresse att rotera till ÖNH:s vårdavdelning.

Vi är ett litet men väldigt glatt arbetsgäng som söker dig som är driven, ansvarstagande och gillar tätt samarbete med dina kollegor. Vi har ett positivt arbetsklimat och strävar efter hälsosamma scheman. Du jobbar dag- och kvällstid samt helger.

För denna tjänst söker vi både dig som är intresserad av en tillsvidareanställning och dig som är intresserad av en timanställning. 

Vi söker dig som...

  • Är lyhörd inför andras behov. Du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.
  • Har förmåga att fatta beslut och agera utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter. 
  • Har lätt för att sätta dig in i andras situation. Du lyssnar, förstår och visar hänsyn.
  • Samarbetar för att nå gemensamma mål och tar egna initiativ.
  • Är säker och stabil i osäkra sammanhang. Du litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse.

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande: Erfarenhet av ÖNH-, barn-, akut- och kirurgisk vård.

Varmt välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. CV
  2. Yrkeslegitimation
  3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
  • Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet.

Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt

- se över dina filterinställningar för skräppost

- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

http://www.sll.se/