Marknadsföringsansvarig- Wood Supply till BillerudKorsnäs

Gävle
Ansök senast 2021-03-07

Jobbeskrivning

Marknadsföringsansvarig inom Wood Supply ansvarar för att utveckla, samordna och vara drivande avseende BillerudKorsnäs marknadsföring gentemot privata skogsägare. Arbetet innefattar också internt och externt informationsarbete om skog och skogsbruk tillsammans med Wood Supplys kommunikationschef.

Arbetet innebär bland annat att i nära samarbete med en marknadsföringsgrupp och kommunikationschef ta fram marknadsföringsplaner och tillsammans med köpdistriktschefer och virkesköpare arrangera, planera och genomföra olika marknadsaktiviteter. Marknadsföringsansvarig har en central roll i redaktionsgruppen för BillerudKorsnäs skogsägartidning, Kambium och det digitala nyhetsbrevet.

Kvalifikationer

Du har akademisk examen inom marknadsföring/kommunikation eller skoglig utbildning med marknadsföringskunskap. Du har några års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och kommunikation i både traditionella och digitala kanaler. Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Tjänsten utgår från Gävle som stationeringsort och tjänsten ingår i en stab på sju personer. Marknadsföringsansvarig rapporterar till Kommunikationschef. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten måste du vara drivande och självständig. Det är viktigt med god samarbetsförmåga internt och externt. Du måste ha en naturlig fallenhet för att skapa relationer genom marknadsföring och kommunikation. Du har förmåga att skapa och driva aktiviteter som sätter BillerudKorsnäs i fokus som den självklara långsiktiga affärspartnern.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kommunikationschef - Per Funkquist på telefon: +46707951222 alt. via mail: Per.Funkquist@billerudkorsnas.com

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-07.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!