Fastighetsvärd bostadsfastigheter till Stena Fastigheter

Göteborg
Ansök senast 2021-03-07

Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 700 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. I Göteborg äger och förvaltar vi cirka 8 000 bostäder och 160 000 kvm kommersiella lokaler. Vi är 80 medarbetare som arbetar för att våra hyresgäster ska trivas hos oss och bo kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter Göteborg har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt.

Du är ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter i något av områdena. Du representerar Stena Fastigheter Göteborg inför hyresgästen, hanterar felanmälan, ronderar, svarar på allmänna frågor samt planerar och koordinerar besiktningar, underhåll och enklare reparationer med hyresgästen och/eller hantverkare. Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från hyresgästen och du är duktig på att bedöma tekniska problem som uppstår. Vid avflyttningsbesiktningar är du den som tar beslut och gör en bedömning och beställer inre underhåll i våra bostäder. Stena Fastigheter arbetar främst digitalt och du sköter serviceanmälningar och beställningar via handenheter eller dator.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll som innefattar både teknik, kundrelationer och administration. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och ser det som en självklarhet att du är praktiskt lagd, serviceinriktad och tycker om att träffa människor. Du är öppen, ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Du har B-körkort, god datavana och goda kunskaper i både svenska och engelska.

Eftersom allt det vi gör på Stena Fastigheter grundar sig i våra värdeord; omtänksam, innovativ, professionell och öppen så är det viktigt och avgörande att dessa värden känns lika självklara för dig som de är för oss i vårt arbete.

Låter detta som en roll för dig?

Hör av dig till förvaltare Henrik Bjerkeman på telefon 075-241 51 42.