Fastighetsskötare till SBC

Stockholm
Ansök senast 2021-03-16

Vill du bli en del av ett företag som har över hundra års erfarenhet att framgångsrikt förvalta Sveriges bostadsrättsföreningar?

Som fastighetsskötare hos oss kommer du att få utveckla din kunskap och vara med och skapa trygghet för våra kunder. Och samtidigt kommer du bli del av en varm och välkomnande arbetsplats där vi respekterar och gillar varandra som individer och proffs.  

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsskötare/Tekniker hos oss på SBC ansvarar du för reparationer och felavhjälpande underhåll i bostadsrättsföreningar. Du är ansiktet utåt och kommer ha mycket kontakt med medlemmarna i föreningarna vilket ställer krav på att du är serviceinriktad, social och trivs med kundkontakt. Du blir en del av ett positivt och engagerat team som ser service som en självklarhet och vill vara en av Sveriges bästa leverantörer av fastighetsskötsel inom vårt gebit. 

Som fastighetsskötare/Tekniker på SBC arbetar du med

  • Ansvar för den inre och yttre miljön för fastigheterna
  • Enklare VVS-arbeten
  • Tillsyn och skötsel
  • Enklare reparationer och underhåll av ventilation och i UC
  • Daglig kontakt med kunder och leverantörer samt uppföljning av dessa
  • Kvalitetssäkring
  • Genomföra tillsynsronder
  • Ta emot felrapporteringar och rapportera i fastighetssystem samt till hyresgäst/Förening
  • Förebyggande underhåll

KVALIFIKATIONER

Du som söker ska ha minst ett års relevant erfarenhet samt giltigt B-körkort. 

Du som person trivs med varierande arbetsuppgifter, fungerar väl med självständigt arbete i en serviceinriktad roll och kan planera din dag för att utföra arbetet på bästa sätt.

Du har rätt inställning till arbete, är positiv, lättlärd och villig att ge det där lilla extra. Du ska ha hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma kundernas behov. Eftergymnasial utbildning inom tekniskt är meriterande. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, eftersom du kommer ha mycket kontakt med våra kunder. Vidare måste du kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV och Personligt brev.

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. SBC grundades 1921 och är idag en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. Bolaget tillhandahåller kundportalen Vår Brf samt utbildningar som t.ex. Styrelsecertifiering, tar varje år fram Sveriges Bostadsrättsrapport och är en aktiv röst i media. SBC har kontor på fem orter i landet med ca 320 anställda. Bolaget omsatte år 2020, 478 mkr i koncernen.