Regionchef till Tranpenad

Stockholm
Ansök senast 2021-02-28

Är du en drivande, flexibel och positiv person med erfarenhet av att tjänsteförsäljning och att leda team mot uppställda mål? Vill du vara med på en resa tillsammans med engagerade och entreprenörsdrivna kollegor i ett företag tillväxt. Bemanningsföretaget Tranpenad söker nu en Regionchef till sitt kontor i Stockholm. 

Regionchef, Stockholm 

Som Regionchef har du ett resultatansvar för både intäkter och kostnader i regionen samt ansvar för personal och arbetsmiljö. Det innefattar följande huvudsakliga ansvarsområden:

Ledar- och personalansvar; 

 • Leda ett team av konsultchefer till prestation, rekrytera, introducera, utveckla och coacha dem så de har rätt förutsättningar att uppfylla sina ansvarsområden. Följa upp medarbetarnas arbete samt utvärdera deras kompetens och färdighet i att arbeta enligt Tranpenads fastställda processer, rutiner och policys på ett strukturerat sätt.
 • Agera föredömligt och ta ansvar som ledare enligt ”The Tranpenad way” enligt företagets värderingar: personliga, kompetenta och ansvarstagande.
 • Ytterst ansvara för att Tranpenad har medarbetare som vill vara Tranpenads ambassadörer och trivs på arbetet samt är nöjda med sin kandiadtupplevelse och tillsammans med konsultcheferna utveckla engagerade konsulter som rekommenderar Tranpenad som arbetsgivare.                    

Resultatansvar; 

 • Ansvara för profit & loss (P&L) för regionen, dvs säkerställa försäljning, kostnader och resultat för regionen enligt affärsplan. Vara delaktig i årligt budgetarbete för regionen samt rapportera uppföljning av försäljning, marginaler och kostnader på affärer ihop med nyckeltalsuppföljning vid månatliga business review möten.

Försäljningsansvar; 

 • Ansvara för ökad tillväxt genom nykundsbearbetning samt att följa upp och driva regionens merförsäljning till befintliga kunder. Arbeta strukturerat med försäljning av Tranpenads tjänsteutbud för regionen samt följa upp försäljning veckovis tillsammans med konsultchefer. Självständigt bedriva försäljning mot större avtal och kunder i samarbete med ledningen på Tranpenad.
 • Samarbeta med Entreprenadchef och därigenom bidra till att Tranpenad även utvecklar och genomför samt driver en växande entreprenadaffär.
 • Ytterst ansvara för att Tranpenad har nöjda kunder och att kunduppföljning görs både fysiskt i möten och strukturerat enligt definierade mål och att kontoret levererar enligt kundens förväntan med kvalitet till rätt tid och rätt kostnad. 

Arbetsmiljöansvar; 

 • Ansvara för systematiskt arbetsmiljöarbete och att arbetet inom affärsområdet sker i enlighet med Tranpenads ledningssytem för kvalitet och miljöcertifikaten. Driva och skapa en trivsam arbetsmiljö med ordning och reda på kontoret.

Rollen rapporterar till COO och är placerad på Tranpenads regionkontor i Stockholm, Frösunda.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen krävs det att du har erfarenhet av ledarskap såväl som erfarenhet av att driva försäljning. Därför bör du ha: 

 • Minst 5 års erfarenhet av arbetsledning och chefserfarenhet. Du är van att leda team mot uppställda mål genom tät feedback och coachning.
 • Erfarenhet av säljdrivande ansvar mot kunder inom B2B.
 • Körkort
 • Behärska svenska och engelska i tal och skrift.
 • God vana att jobba i Office (Excel, Word och Powerpoint)

Det är meriterande, om du har erfarenhet från bemanningsbranschen och förståelse för arbetsrätt, gärna bemanningsavtalet, AML, och är van att arbeta i bemanningssystem, t.ex. Intelliplan. Du bör ha god erfarenhet av administrativt ansvar, till exempel för fakturering, attester, offerter och avtal.

För att trivas hos Tranpenad är det viktigt att du gillar försäljning, är driven, positiv, nyfiken och energifull samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Det är också viktigt att du är en kommunikativ lagspelare som är stabil och trygg i dig själv med stor prestigelöshet, flexibilitet och empatisk förmåga. Du är en tydlig kravställare, men är också villig att vara operativ själv och hjälpa andra.

Om Tranpenad

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa. VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss. Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel med omkring 1 800 anställda konsulter och kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer med företag, satsa på personliga möten och ha en enkel och okomplicerad inställning till livet, blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad arbetar utifrån tre värdeord: Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande.