Wiklunds söker Transportledare till Lissma

Huddinge
Ansök senast 2021-03-21

Arbetsbeskrivning

Ditt ansvar som Transportledare är att operativt planera, leda och utveckla Wiklunds logistiksflöden avseende personal, fordon och utrustning. 

Du hanterar kontakten med våra kunder via telefon och mail och vägleder kunderna i bästa beslut gällande bl.a. avfallshantering och kran-tjänster. 

I dina arbetsuppgifter ingår att registrera samt vidarebefordra transportinformation i våra datasystem samt säkerställa att våra kunders bokade transportuppdrag utförs enligt ingångna avtal. I arbetet ingår även att leda, samordna och säkerställa in- och utleveranser av våra kunders gods för lagerhållning på vår enhet, både fysiskt och vårt system ProMate.

I tjänsten har du mycket kontakt med kunder, förare och företagets övriga transportledningar. Du ser även till att arbetet flyter på och hoppar in när de behövs för att lasta och lossa gods. Som Transportledare befinner du dig mitt i händelserna centrum och i denna roll får du möjligheten att ta stort ansvar och tillsammans med chef och kollegor utveckla dig själv och verksamheten. Du rapporterar till Avdelningschefen i Lissma.

Vem är du

För att lyckas i rollen ser vi att du har gedigen utbildning inom logistik eller motsvarande arbetserfarenhet, gärna erfarenhet från gods- och krantransporter. Körkort, behörighet B är krav, gärna C.

Du har lätt för att dig lära dig nya system och tycker de är roligt. Du har goda kunskaper i Office-paketet och då främst i Excel. Du behärskar svenska i tal och skrift. Har du arbetat i en ledande befattning ser vi det som meriterande.

Som person är du lyhörd och vet hur du ska anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har ett stort intresse av att leda andra och att skapa engagemang hos din omgivning. Som person är du driven, social, serviceinriktad och tycker kvalité och säkerhet är viktigt. Du är självgående, har god fysik och van vid ett högt tempo och har hög arbetsmoral. Du har förmågan att strukturera, planera, delegera samt prioritera ditt eget och andras arbete.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en tjänst med intressanta och varierande arbetsuppgifter där du kommer få möjligheten att vara med att fortsätta att bygga upp och utveckla vår enhet i Lissma. Vi har kollektivavtal med tjänstepension, friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvård och möjlighet till förskottssemester. 

Kontakt & ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Peter Syrén på telefon 08-505 956 19. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde för våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro, Lissma och Uppsala och på byggprojekt inom stor Stockholm och Uppsala. Företaget omsätter ca 300 miljoner och har ca 200 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se.