Elingenjör till BillerudKorsnäs

Västmanland
Ansök senast 2021-03-07

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individer till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Nu behöver vi på BillerudKorsnäs i Frövi stärka vår verksamhet med en elingenjör med inriktning högspänningsanläggningar. Som elingenjör får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer i rollen som elingenjör hos oss att ha en viktig roll för att utveckla och långsiktigt styra vår kraftförsörjning. Rollen innebär att du är elansvarig för verksamheten i Frövi och Rockhammar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra, både på egen hand och i team, utredningar och analyser i syfte att fatta beslut i viktiga strategiska frågor rörande vår elkraftförsörjning. Som vår övergripande elsäkerhetssamordnare leder du arbetet inom området och är ett viktigt kompetensstöd till chefer för att säkerställa kompetens och efterlevnad inom el enligt gällande lagar och föreskrifter. Du ansvarar även för brukets samlade dokumentation inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom området eller på annat sätt har likvärdig kompetens. Du har 5 års relevant erfarenhet av industriella elkraftanläggningar, dess komponenter och styrning och har arbetat som elingenjör inom industri, produktion eller installationsverksamhet. Du har allmän behörighet/auktorisation A. Det är meriterande att ha arbetat med kraftanläggningar, gärna operativt och som elansvarig.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har förmågan att kommunicera och har lätt för att samarbeta, skapa relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt. Du är noggrann och strukturerad i planering, genomförande och uppföljning och skapar hållbara förbättringar och resultat.

Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver både svenska och engelska.

BillerudKorsnäs arbetar för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Kontakta oss

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas i första hand av Per Andersson, Sektionschef Sulfatfabriken Tel: 070-167 73 72.

Alternativt Henrik Olofsson, Avdelningschef Underhåll. Tel: 070-319 44 03.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ber vi dig ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner Frövi. Tel: 072-205 71 66.

Ansökningsinformation

Sista dag för ansökan 2021-03-07

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum