Farmaceut med LMA-möjlighet till Apoteksgruppen i Skara

Skara
Ansök senast 2021-02-04

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Skara

Välkommen till vårt nyöppnade apotek – Apoteksgruppen Skara! Här har vi ett stort kundinflöde som ständigt ökar, därför söker vi nu ytterligare en kollega till vårt fantastiska team! Vårt apotek kännetecknas av en familjär känsla. Vi som arbetar här trivs verkligen med varandra och inte minst med våra kunder som är vårt viktigaste fokus. Vi är ett typiskt vårdcentralsapotek och därmed väldigt starka på receptsidan. Men i och med vårt stora och breda sortiment av egenvård börjar även egenvårdskunderna att bli fler, vilket vi tycker är väldigt roligt! Vill du tillhöra ett personligt apotek med otroligt kompetenta och uppskattade kollegor? Är du dessutom nyfiken på att axla rollen som LMA? Då ska du söka dig till oss!

Våra öppettider är 8.00 – 17.30 på vardagar, 09.00 – 13.00 på lördagar och stängt på helger. Hel- eller deltid kan diskuteras!

Din Apotekschef Annelie berättar:

”Som chef är mitt mål att alla mina medarbetare ska känna att de är delaktiga och kan påverka hur vi tillsammans driver vårt apotek framåt. Mitt team i Skara består av tre kompetenta, engagerade och kundorienterade farmaceuter. Här har vi en personlig kontakt med våra kunder, något som vi märker uppskattas när vi kollar på resultatet av våra kundundersökningar. Nu ser vi fram emot att välkomna ytterligare en engagerad och positiv farmaceut!” 

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Det här erbjuder vi dig! 

Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Hos oss får du ta den plats du vill och vara med och påverka, men även utvecklas tillsammans med en apotekskedja som verkligen bryr sig på riktigt.

Med lyhördhet och värme försöker vi göra allt för att varje kollega ska få den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi tror inte att det enbart handlar om ett friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har, läs mer på vår karriärsida) - utan vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur vi arbetar inom Apoteksgruppen. För oss är våra medarbetare absolut viktigast – utan dem ingen framgång! Är du nyfiken på att lära känna dina potentiellt framtida kollegor redan nu? Besök oss på Instagram, Apotekgruppen People!

Ansökan  

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är enbart intresserade av din kompetens. Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess här. Vi som arbetar med den här processen är rekryteringspartner Parastoo Afsharian och apotekschef Annelie Toreborg. 

Varmt välkommen med din ansökan!  

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Välkommen att besöka vår karriärsida!