Projektledare & Assessor ERTMS-projekt till DEKRA

Stockholm
Ansök senast 2021-01-31

Vill du göra världen till en säkrare plats? DEKRA:s vision är att vara en global partner för en säker värld. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.

DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen och ett av världens största företag säkerhet, test, inspektion och certifiering.

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vill du vara med och göra världen till en lite säkrare plats?

DEKRA har fått förtroendet av Trafikverket att fortsätta uppdraget med tredjepartsbedömningar för ERTMS-utvecklingen i Sverige. För detta uppdrag söker vi en projektledare.

OM TJÄNSTEN

Vi söker en erfaren och driven projektledare, som även kan arbeta operativt som assessor i uppdragen. Parallellt med detta förväntas du arbeta aktivt med att utveckla och bredda våra relationer med existerande och nya kunder. Du kommer att ta en central roll i arbetet och blir en nyckelperson i DEKRA:s framtida expansion inom funktionell säkerhet.

Du kommer att arbeta i team med internationella kollegor och behöver kunna kommunicera både i fysiska möten samt via digitala kommunikationstjänster på svenska och på engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholmsområdet eller Malmö, men även andra orter kan diskuteras.

VEM ÄR DU?

Vi söker en självgående konsult som är initiativtagande, driven och relationsskapande samt har förmåga att inge förtroende. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat. För att göra detta behöver du ha mycket god förståelse för kundernas behov och trender på marknaden samt ha arbetat i rollen som projektledare och/eller assessor inom järnväg. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av ERTMS-projektet.

Du skall ha erfarenhet av:

  • Standarderna EN-50126, 50128 och 50129
  • Någon av tredjepartsrollerna NoBo, AsBo eller ISA

Vidare är det positivt om du har erfarenhet av arbete med funktionell säkerhet inom Automotive eller har arbetat med t.ex. ISO:26262, IEC:61508 eller ISO:13849. DEKRA lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.

DEKRA ERBJUDER

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en enhet med ett tydligt fokus på utveckling. Samtidigt tillhör du en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete och deltagande i internationella projekt.

Vi erbjuder förmåner avseende kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring, aktiviteter/resor via Club DEKRA och mycket mer. Tjänstebil kan också erbjudas på sikt.

ÄR DU INTRESSERAD?

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att höra av dig! Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Urval kan ske löpande, men sista ansökningsdag är 2021-01-31.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Affärsenhetschef Jörgen Nyberg 010-455 16 57 eller Affärsområdeschef Jari Salo 010-455 12 22.