Studie- och yrkesvägledare till Maximus

Göteborg
Ansök senast 2020-12-15

Maximus växer! Vi söker därför en engagerad och resultatorienterad Studie- och yrkesvägledare till södra och västra Sverige med placering i Göteborg.

Vi söker dig som vill vara med på Maximus tillväxtresa och bidra positivt till människors liv genom att designa den mest effektiva lösningen för våra deltagare så att de på snabbaste och på lämpligaste sätt får jobb eller börjar studera.

Vi tror att du brinner för att vägleda och coacha människor och har kunnat visa goda resultat. Du har mycket god kunskap och erfarenhet kring det svenska utbildningssystemet och du drivs av att stötta dina deltagare till att söka och hitta rätt utbildningsväg. Vi tror att du har en säljande personlighet och att du tycker att det är roligt att skapa kontakter och nätverka inom utbildningsområdet.

Rollen som studie- och yrkesvägledare på Maximus är bred och i den ingår allt från att stötta och följa upp dina deltagare genom olika aktiviteter till att aktivt söka efter jobbmöjligheter som matchar deltagarens kompetens och kunskaper.

Din utbildningsbakgrund är viktig så det är ett krav att du är utbildad och examinerad studie- och yrkesvägledare.

I rollen ingår även ett nära samarbete med vår kund, Arbetsförmedlingen. En studie- och yrkesvägledares vardag består också av dokumentation och administration så ordning och reda är viktigt för dig och du har goda kunskaper i MS Office.

Då Maximus Sweden AB tillhör en internationell koncern med sin bas i USA bör du ha goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har ytterligare goda kunskaper i andra språk.

B-körkort är ett plus då resor för att besöka arbetsgivare samt andra Maximuskontor förekommer. Räkna med att du arbetar från något av våra andra kontor i södra och västra Sverige ca 2–3 dagar per vecka.

Bifoga ett personligt brev till din ansökan.

Sista ansökningsdag är 15 december, välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Maximus Sweden är en del av Maximus, en global ledande aktör inom jobbförmedlingstjänster.

Vi är ett engagerat gäng som sitter i kontorslandskap som präglas av laganda och där vi arbetar mot gemensamma mål. Vi är en platt organisation där alla aktivt bidrar till vår samarbetskultur.

Naturligtvis har vi kollektivavtal, vilket ger våra medarbetare avtalsenliga villkor gällande lön, semester och pension. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och möjlighet till egen utveckling genom vår globala lärplattform som innehåller 150 000 e-utbildningar.

Varje år hjälper vi tusentals individer med sin förflyttning till en hållbar sysselsättning. Genom våra tjänster förser vi arbetsgivare med lämpliga, väl förberedda och motiverade kandidater, och erbjuder support även efter anställning, allt för att säkerställa att matchningen blir framgångsrik.

Arbetet som Maximatchare är både utmanande och stimulerande. Den allra största belöningen är tillfredsställelsen när någon av dina jobbsökare berättar att de äntligen, kanske efter flera års arbetslöshet, fått ett jobb tack vare det arbete ni lagt ned tillsammans!