Key Account Manager

Stockholm
Ansök senast 2020-11-08

Vill du vara med och hjälpa ett av Sveriges snabbast växande företag att växa ännu snabbare? Då har vi utmaningen för dig! Under 2020 kommer vi fortsätta att revolutionera, innovera och digitalisera hur företag attraherar och rekryterar topptalanger. Vill du bli en del av ett roligt och innovativt företag inom HR-tech i en mycket spännande fas? Då kan just du vara en av våra tre blivande kollegor!

We Select hjälper nordens främsta och mest ambitiösa företag att attrahera och rekrytera toppkandidater - snabbt, smart och kostnadseffektivt. Hur? Genom att kombinera digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, datadriven annonsering och HR-tech. Bara under de senaste fyra åren har vi vuxit med +300%, blivit utsedda till ett DI Gasell-företag fyra gånger, gått till final i LinkedIn Talent Awards, blivit utsedda till ett av Sveriges Superföretag, gått till final i Employer Branding-SM och vunnit Årets Rookie. Men vi har bara börjat och kan med din hjälp åstadkomma ännu mer. Vi arbetar efter vår vision, Talent Strategy made easy and automated, där vi tillsammans fokuserar på tillväxt, kunder, automation och digitalisering. Är du redo för vår resa?

Vad kommer du att få göra?

Du ansvarar för att etablera affärsmöjligheter hos både nya som befintliga kunder, där du också bearbetar Nordens ledande och mest innovativa arbetsgivare. En anställning hos oss innebär att du representera en branschledande aktör och erbjuder dina kunder innovativa lösningar inom Talent Attraction, HR-tech och Employer Branding. Tjänsten inkluderar:

  •  Ansvar för hela säljprocessen; från första kontakt, kundmöten till vunnen affär.
  •  Vara med och bygga, utveckla och exekvera säljstrategier
  •  Projektleda kampanjer i sociala medier med fokus på att skapa verkligt värde för kund.
  • I din roll så rapporterar du till Head of Sales och tillsammans med ditt team blir du en bärande del i att nå våra högt uppsatta mål!

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att…

  •  Du är ambitiös och trivs i en snabbrörlig, dynamisk och innovativ miljö
  •  Du har en bakgrund av att jobba med marknadsföring på sociala medier och är expert på att skapa bästa möjliga resultat utifrån given budget.
  •  Du har god förståelse för hur man jobbar med att bygga kund-/kandidatresor.
  •  Du har minst några års erfarenhet av försäljningsrelaterade roller med dokumenterade toppresultat, med fördel inom rekrytering, annan tjänsteförsäljning och/eller SaaS-lösningar
  •  Du är en utpräglad tävlingsmänniska som motiveras av att nå dina uppsatta mål eller, snarare att överleverare mot dina mål, och är beredd att utmana gamla sanningar för att lyckas med detta!

Vi har en bred produktportfölj och ditt arbete är att i denna hitta den bästa lösningen för kunden utefter deras behov. Genom ditt arbete skapar du inte bara goda resultat utan även goda, långvariga relationer till kund – och god stämning på kontoret!

Övrig information

Vårt kontor ligger mitt i Stockholm, endast två minuters promenad från T-centralen. Vi flyttar inom kort in i Stockholms coolaste ”Tech-hus” och delar lokaler med bolag såsom Voi m.fl och sitter ett stenkast bort från Stockholms nya techhubb Brunkebergstorg, där vi har sällskap av företag som Facebook, WeWork, Microsoft och Spotify.

Redo att förändra hur företag attraherar och rekryterar topptalanger? Följ med på vår resa under 2020 och framåt! 

Välkommen med din ansökan senast söndagen 8:e november. Vid frågor kontakta gärna din potentiellt framtida kollega Viktoria Shakalina 073 073 53 71.

Kontaktperson

Viktoria Shakalina

viktoria.shakalina@weselect.com

0730735371