Säljande försäkringsrådgivare till If

Mölndal
Ansök senast 2020-12-18

På vår säljavdelning Customer Center Outbound, är glädje och engagemang två anledningar till vår framgång If som försäkringsbolag erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Vi är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och nu söker vi nya talanger till vår säljavdelning.

I din roll som säljande försäkringsrådigvare …

…Ska du på ett enkelt och okomplicerat sätt kunna förklara vad en försäkring innebär och vad konsekvensen kan bli om man inte är rätt försäkrad. Du får dagligen möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja försäkringar. Du kommer att arbeta med privatkunder och hantera samtliga försäkringar som vi erbjuder, som exempelvis hem – ,bil- ,och djurförsäkring. Din uppgift är att ringa ut till våra kunder och boka en försäkringsgenomgång för att sedan ringa upp kunden på utsatt dag och tid. Du genomför sedan försäkringsgenomgången genom att ställa behovsfrågor för att hitta rätt lösning till just denna kund. Du kommer även hantera administrativa uppgifter parallellt i våra interna system och program. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen startutbildning på 4 veckor där du blir certifierad försäkringsrådgivare.

Vi söker dig…

…som är genuint nyfiken på människor och beskrivs av vänner som driven och ansvarstagande. Du trivs i att jobba som ett stort team och tar ansvar för din och ditt teams prestationer och utveckling. Du har ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi även att...

  • Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Du har en god datorkunskap och känner dig trygg med datorn som ditt främsta verktyg

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundservice/försäljning via telefon men inget krav då vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig….

  • En tjänst på vårt flagshipkontor med karriär- och utvecklingsmöjligheter.
  • En timmes friskvårdstimme på arbetstid tillsammans med dina kollegor.
  • Ett av de högre friskvårdsbidragen, sjukvårdsförsäkring och rabatterade försäkringar.
  • Pingisrum, boulebana och självfallet flertalet kaffemaskiner i nyrenoverade lokaler
  • En förmånsbeskattad lunch på två lunchrestauranger med otaliga alternativ.
  • En gedigen startutbildning där du blir certifierad försäkringsrådgivare
  • Sist men inte minst - underbara kollegor!

Vill du bli min nya kollega? 

Övrigt: Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier. För att ansöka till tjänsten vill vi att du bifogar ett CV och personlig brev innan den 18 December. Urval och intervjuer sker löpande under November. Observera att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta: Sandra Sörensen på mejlen sandra.sorensen@if.se (rekryteringsansvarig på CC Outbound).

Vi ser fram emot din ansökan!