Byggprojektledare till SBC

Göteborg
Ansök senast 2020-11-01

Är du en kommunikativ person med ett tekniskt intresse? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med byggprojekt? SBC söker just nu byggprojektledare till Göteborg!

Din roll

Tjänsten som Byggprojektledare innebär att på konsultuppdrag, hålla i projekt- och byggledning åt bostadsrättsföreningar. Det innebär ett proaktivt ansvar att initiera och utveckla ombyggnadsprojekt. Projektledaren upprättar förfrågningsunderlag, genomför upphandling av entreprenader, samt håller i byggledningen under projektets gång. Projektledaren arbetar även med att upprätta underhållsplaner, samordning och viss arbetsledning av entreprenörer, teknisk rådgivning, ekonomisk rådgivning såsom budgetering avseende tekniska frågor, besiktningar och kontroller.

I rollen kommer du att ha omfattande externa kontakter och samarbete med bostadsrättsstyrelser. Du har en god förmåga att förstå kundens behov. Du kommer att ha ett självständigt ansvar för att erhålla uppdrag av kunder och trivs med det ansvaret. Att sälja in tjänster till befintliga och nya kunder är ingenting som skrämmer dig och du mäts mot ekonomiska krav.

Vem är du?

Vi söker dig som är en aktiv och engagerad person med ett tekniskt intresse och helhetsbegrepp över hur ett projekt ska styras och utvecklas. Erfarenhet från tidigare projektledning är meriterande. Du är en lagspelare som skapar ett öppet och trivsamt arbetsklimat. Som person är du även välorganiserad, lyhörd och kommunikativ som har ett sinne och intresse för att vårda kundrelationer på ett affärsmässigt sätt.

Din ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Om SBC

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB (publ) är ett av landets ledande företag inom bostadsrätt. Bolagets affärsidé är "Vi skapar och förvaltar värden för bostadsrättsföreningar och bostadsrättshavare". SBC tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, teknik och juridik för bostadsrättsföreningar och har kontor på sex orter runt om i landet med totalt cirka 320 anställda.