Junior analytiker Produktstrategi och lönsamhetsstyrning till Skandia

Stockholm
Ansök senast 2020-11-04

Vi söker en junior analytiker till Produktstrategi och lönsamhetsstyrning som vill arbeta med prissättning och produktutveckling på både operativ och strategisk nivå och som vill utvecklas vidare på en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner.

Vi är ett drivet team som sitter i Stockholm som gillar utmaningar och där vi sätter kunden i centrum. Området utvecklas ständigt och nu behöver vi förstärka vår avdelning med en junior analytiker.

Är du redo för att ta ett nästa eller kanske första steg i karriären? Vi söker nu en junior analytiker som vill fortsätta växa och vidareutvecklas tillsammans med oss. Är du analytisk, innovativ, teamorienterad och vill ta din karriär till en ny nivå, då är du troligtvis rätt person för oss!

Din roll

Som junior analytiker har du en central roll på Skandia där du arbetar brett med produktutveckling, produktstrategier och lönsamhetsstyrning. Här kommer du ha stora möjligheter att vara med och påverka prissättning, prisstrategier, produktutveckling och produktstrategier. Till en början stöttar du våra mer seniora analytiker i deras projekt där du exempelvis tar fram upphandlingsunderlag, samlar in och analyserar data och statistik samt hjälper till med ett övergripande analysarbete, för att sedan själv driva och genomföra egna projekt. I rollen finns det goda utvecklingsmöjligheter vad gäller ansvar, komplexitet i uppdrag och analys samt möjlighet vad gäller vidareutveckling inom koncernen.

Din profil

För att lyckas i rollen som junior analytiker måste du vara analytisk, ansvarstagande, driven och lösningsorienterad i ditt tankesätt. Det är också viktigt att du är kundfokuserad och har en kommunikativ förmåga. Här har du en gedigen chans att växa och utvecklas tillsammans med oss!

Din bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom exempelvis matematik, statistik, civilekonom/ingenjör eller liknande. Det är meriterande om du arbetat i en liknande position, har branscherfarenhet, eller har du kanske arbetat som konsult? Du har goda kunskaper i Microsoft Office och talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa

Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först.

Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Kontaktperson

Viktoria Shakalina

viktoria.shakalina@weselect.com

0730735371