Product Manager Logistics and Waste till Swedavia

Arlanda
Ansök senast 2020-06-10

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Med hänsyn till den rådande situationen som hela vårt samhälle och världen befinner oss i påverkas vår verksamhet i stor utsträckning. Swedavia följer utvecklingen och när situationen kring Covid-19 har stabiliserats och efterfrågan väl återkommer, anpassar vi vår verksamhet så snabbt som möjligt och då behöver vi våra fantastiska medarbetare.

Beskrivning av uppdraget

Stockholm Arlanda Airport söker en ny stjärna med övergripande ansvar inom området logistik och avfall. Du har drivet att utveckla och förbättra vår leverans och avfallshanteringssystem och är en kommunikativ person som samverkar med interna och externa aktörer.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bygga upp samt förvalta ett leveranshanteringssystem för material samt ett avfallshanteringssystem utifrån gällande entreprenadavtal. Ditt uppdrag innebär att skapa synergi mellan material- och avfallsflöden genom att identifiera och presentera förbättrings- och förändringsförslag. Uppdraget innefattar även ekonomisk uppföljning inom dessa områden samt deltagande i projektarbeten för att ständigt utveckla våra processer.

Din profil

Du är en kommunikativ och driven person samt en sann problemlösare som brinner för dessa frågor och skapar engagemang på vår flygplats. Du har relevant utbildning inom logistik eller avfallshantering eller dokumenterad erfarenhet inom något/några av dessa områden samt grundläggande ekonomikunskaper och erfarenhet av ekonomiuppföljning.

Du har mycket god svenska och engelska i tal och skrift samt god datorvana och kan hantera Officepaketet dvs. kan skapa och hantera Excel listor samt skriva protokoll och andra dokument i Word. B-körkort är ett krav då du behöver kunna ta dig med bil mellan olika ställen på området.

Vi erbjuder

Möjlighet att skapa förändring och bidra till utveckling inom hållbarhet. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Tillsvidare, heltid.

Tillträdesdatum: 2020-06-10. Utvärdering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktuppgifter: Cecilia Henriksson enhetschef, cecilia.henriksson@swedavia.se 010-1091318

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast 10 juni 2020.