Butikschef till Systembolaget i Tornby Linköping

Linköping

Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? 

Vi söker nu en butikschef till Tornby. Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – Alltid, varje dag! I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Butiken har 25 medarbetare.

Om rollen

Du ansvarar för att utveckla dina medarbetare och butiken utifrån uppsatta mål. Tillsammans med butikens ledningsgrupp och gruppchefer planerar, leder och fördelar du arbetet i butiken. Din uppgift är också att utvärdera och följa upp verksamheten. Du säkerställer en ansvarsfull försäljning utifrån Systembolagets uppdrag och är ansvarig för det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare så att ni kan leverera imponerande kundmöten. Förutom arbetet i butiken bidrar du också i andra sammanhang med Systembolagets utveckling.

Om dig

Som ledare tar du tydligt ansvar för din egen prestation, utveckling och energi. Du är serviceinriktad, engagerad och flexibel. Du har ett stort intresse för att utveckla mötet med kunden och hitta sätt att förbättra service och kundens upplevelse, tillsammans med dina medarbetare. Du har ledarerfarenhet sedan tidigare och vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av att leda andra ledare. Du har en förmåga att skapa god stämning, gemenskap och arbetsglädje. En av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas, du ser och tillvaratar dina medarbetares styrkor och potential och skapar därefter goda prestationsmiljöer. Du är tydlig i din kommunikation och har ett coachande ledarskap. I och med storleken på butiken och antalet medarbetare, är du riktiga bra på att planera och organisera på kort och lång sikt.

Du har kunskap och stor vana av att jobba med utveckling, ekonomisk uppföljning, mål- och resultatuppföljning. Du finner glädje i att jobba i driften tillsammans med dina medarbetare. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till människor du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt. Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina på telefonnummer: 073 073 53 71.

Ansökan

Vid intresse är du välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7:e maj. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se

Kontaktperson

Viktoria Shakalina

viktoria.shakalina@weselect.com

0730735371