Kompetensutvecklare till SBAB

Karlstad
Ansök senast 2019-04-28

Bank & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens, skapar stora möjligheter för oss. Vi växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

På SBAB vill vi utvecklas snabbare än omvärlden förändras. Vår målsättning är att vara en lärande organisation där vi alla kan realisera vår fulla potential genom att ständigt lära nytt, omsätta lärandet i praktiken och därmed utveckla både oss själva och företaget. Vi är övertygande om att ett fokuserat arbete med kompetensutveckling är nyckeln för att nå vår vision. Vi vill därför förstärka HR teamet med ytterligare en kollega som har passion för kompetensutveckling och lärande.

Vill du vara med och driva kompetensutveckling på en av Sveriges bästa arbetsplatser? I rollen som Kompetensutvecklare utvecklar och driver du initiativ inom kompetensutveckling kopplade till SBAB.s vision, mål och värderingar. Du är nyfiken och fångar behov i verksamheten och omsätter behoven till konkreta initiativ. Genom att leverera nytänkande och effektiva lärande upplevelser skapar du förutsättningar för alla på SBAB att utvecklas och hänga med i en föränderlig omvärld. Du driver, designar och levererar lärande upplevelser både i klassrum och online, exempelvis i vår lärandeportal SBAB Akademin. I portalen kommer du också att möjliggöra och förstärka olika typer av lärande communities samt andra typer av kollegialt lärande.


Din bakgrund? Det tror vi du vet bäst, överraska oss!

Det vi vet är att vår omvärld förändras i en allt snabbare takt. Ju mer komplexa arbetsuppgifter, desto viktigare med en organisation som präglas av mångfald för att uppnå bästa möjliga resultat. Mångfald är därför en viktig del i vårt rekryteringsarbete. För oss handlar det om att arbeta inkluderande i alla aspekter och att därmed aktivt ta ställning för att olikheter berikar.

Vi söker en ny kollega som är affärsinriktad med förmåga att se helheten. Erfarenhet av att ha arbetat brett med HR där värderingsarbete och kompetensutveckling varit en del, är viktigt. Du är en god kommunikatör och relationsbyggare med starkt driv. Ditt genuina intresse för värderingsarbete och kompetensutveckling gör att du ständigt vill fortsätta utvecklas och bidra inom området. Rätt person för rollen har ett lösningsorienterat förhållningssätt samt förmågan att tänka nytt. För att lyckas i rollen hos oss gillar du att arbeta i ett högt tempo, är prestigelös samt drivs av att uppnå resultat tillsammans med andra.


Erfarenhet

  • Minst 5 års arbetserfarenhet inom HR med fokus på kompetensutveckling och värderingsarbete.
  • Erfarenhet från att arbeta med kompetensutveckling och lärande på ett företag med högt förändringstempo.
  • Van att förutse, analysera och planera för att uppnå ett effektivt lärande
  • Vana att leda både projekt och workshops.
  • Akademisk examen inom HR eller motsvarande


Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 28 april 2019. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, 0727 47 42 42.

I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil.

Välkommen med din ansökan!

SBAB bildades 1985 och ägs av svenska staten. Vår affärsidé är att med nytänkande och omtanke erbjuda lån och sparande till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Sverige. För att särskilja oss på bolånemarknaden, långsiktigt förstärka vår position och uppnå vår vision – Sveriges bästa bolån - arbetar vi ständigt med att utveckla vårt kunderbjudande. Antalet kunder uppgår till cirka 350 000 och vi är nästan 600 medarbetare. SBAB hade Sveriges nöjdaste bolånekunder 2014, 2015 och 2016, enligt Svenskt Kvalitetsindex, något vi är mycket stolta över. Enligt "Great Place to Work" är SBAB en av Sveriges 10 bästa arbetsplatser bland större företag 2018.

Kontaktperson

Maria Sjöman

maria.sjoman@weselect.com

0727 - 47 42 42