Rekryterare till We Select

Stockholm
Ansök senast 2019-04-21

Vi har tron på att vi kan erövra världen, så vi söker dig som tycker att det låter som en rolig utmaning! Vi sitter precis vid Stockholms nya citykärna Brunkebergstorg, på Drottninggatan 25, på 750 kvm (med fönster i 360 grader). Men vi tror inte att det är vare sig kontoret eller vårt framgångsrika koncept som gör att du kommer att le på väg till jobbet. Vi tror att det är vi, dina 40 nya härliga kollegor! Vi är vana att springa snabbt, vara innovativa och alltid leverera toppklass. Det är vårt kundlöfte. Vårt löfte till dig är att du kommer växa, utvecklas och vara en mycket viktig del i vårt företagsbygge. Dessutom tar vi alltid hand om våra medarbetare i alla lägen. Det är så vi skapar magi tillsammans!

Rekryteraren

Som rekryterare hos oss utmanas du varje dag då variationen på uppdragen är stor och tempot högt. Du ansvarar för kundrelationerna i dina processer och anpassar varje uppdrag för att uppnå bästa resultat, både för kunden och för oss. Rekrytering innebär inte bara rätt person på rätt plats, utan för oss är rekrytering så mycket mer. Hos oss får du vara med och skapa framgångsrika samarbeten med några av Sveriges största bolag.

Du kommer att ha en konsulterande roll ute hos våra kunder där du som specialist stöttar rekryterande chefer vid rekryteringar samt generellt inom kompetensförsörjning. Många gånger kommer du att samarbeta med andra rekryteringsspecialister för större projekt hos kund, vilket ställer stora krav på din affärsmässighet och förmåga att se större sammanhang. Du ansvarar för hela rekryteringsprocesser - allt ifrån kravprofilstagning och kompetensintervjuer till tester och referenstagning.

Vad krävs?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område t.ex. personal-, beteendevetenskap och/eller ekonomi. Du har ett eller ett par års erfarenhet av rekrytering eller leveransansvar från relevant bransch. Det är meriterande om du har erfarenheter inom IT/teknik. För att lyckas i rollen ser vi att du är en självgående person som är van att ta ansvar för dina uppgifter, trivs med att inta en rådgivande roll samt drivs av att skapa synliga resultat! För att lyckas i rollen behöver du en stark drivkraft, hög energi och stor ansvarskänsla över uppgiften.

Sök idag!

Stundtals jobbar vi hårt, för vem kan gå hem när man har flow eller när en kollega behöver en som mest? Men oftast går vi hem klockan 17, tar ut veckans friskvårdstimme och snackar om livet under arbetstid. Om du söker efter en roll där du får varva många och långa skratt med att kavla upp ärmarna och hugga i – då är detta tjänsten för dig!

Har vi gjort dig nyfiken? Skicka in din ansökan senast 21 april 2019. Självklart kan du söka tjänsten direkt genom mobilen med din LinkedIn-profil. Har du några frågor om oss eller hur det är att jobba på We Select, kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739–230 786.

Vi ser fram mot din ansökan!

Kontaktperson

Johan Pfeifer

johan.pfeifer@weselect.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Rekryterare till We Select
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %