Restaurangchefer till Holy Greens

Stockholm
Ansök senast 2019-04-26

På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med på vår resa? Just nu söker vi Restaurangchefer till våra befintliga och kommande enheter i Stockholm. Vill du jobba med ett riktigt juste varumärke på en enhet där det råder ett högt tempo och riktigt varierade arbetsdagar?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av rollen som Restaurangchef/driftschef. Önskvärt är erfarenhet från snabbmatskedja-/franchiseverksamhet alternativt storköksdrift. Du är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv laganda och entusiasmera på dina kollegor till att alltid göra det bästa av varje arbetsdag. Du är en lösningsorienterad person som gärna antar stora och små utmaningar – alltid med ett leende på läpparna. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten, ekonomiskt sinnad, långsiktig och väldigt ordningsam.

OM ROLLEN

Du arbetar såväl operativt som administrativt och är ytterst ansvarig för att dina anställda och våra gäster är nöjda och mår bra. Utöver daglig drift har du primärt följande uppgifter:

* kostnadskontroll mot uppsatta mål enligt Holy Greens rapporteringssystem

* ansvara för att enheten uppfyller alla krav från myndigheter och företagsledning

* följer upp att arbetsmallar och rutiner följs

* självmant hantera rekrytering, introduktion och utbildning av nya medarbetare

* i övrigt bedriva en lagstadgad och korrekt personal- och livsmedelshantering där du utmanar och engagerar dina medarbetare genom god kommunikation, tät uppföljning och rimliga målsättningar


DÄRFÖR HOLY GREENS?

Vi är ett ungt, modernt och växande företag med idag drygt 150 anställda på våra elva restauranger i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en inspirerande arbetsmiljö med förmåner utöver det vanliga. Vi får ofta höra att många stannar kvar hos Holy främst för de trevliga kollegorna men också för vår varierade arbetsmiljö och all kärlek vi får från våra gäster.


ÖVRIG INFORMATION

Anställningsgrad: heltid med tillträde snarast

Plats: Stockholm

Lön: fast lön + provision. Vi är anslutna till Visita och har/följer kollektivavtal

Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, personallunch, sociala aktiviteter, trivsel-app och riktigt trevliga kollegor…


FÖLJ OSS

www.facebook.com/holygreens

www.instagram.com/holygreens

www.holygreens.se

Kontaktperson

Josefin Träpja

josefin.trapja@weselect.com

076 824 60 04