Sales Consultant/B2B-Säljare Malmö

Malmö

Vill du jobba med att sälja världens smartaste förmånsportal?


På Benify jobbar med att göra arbetsgivare ännu bättre, och vi kanske är det just dig vi behöver för vår fortsatta framgångssaga! Är du utöver att vara en skicklig säljare också är en fena på att kommunicera med andra människor? Någon som tänker framåt och arbetar hårt, men samtidigt är ödmjuk och älskar att ha kul på jobbet? Välkommen till teamet med likasinnade!


Vi söker dig som är jantelagens värsta motståndare samtidigt som du sitter inne på ödmjukhet och en stark vilja att lära dig mer, mer – och ännu mer om B2B-sälj. På Benify kan vi garantera dig en arbetsplats där du har chansen att bli en riktigt framgångsrik Sales Consultant, i ett team med människor som alltid lyfter varandra. Att arbeta inom ett av våra snabbast växande affärsområden gör att du blir en viktig del av Benify’s fortsatta framfart på marknaden och kan hjälpa oss att uppnå vårt gemensamma mål- World Domination!


Om rollen

För att lyckas som Sales Consultant på Benify tror vi att du är en visionär med segervilja. Du kan se dig själv sitta i möten med högt uppsatta personer på olika företag, och vill med stor entusiasm ta ansvaret för hela säljcykeln hos oss – från prospektering, bokning och utförda möten – till signering av avtal med kunder. Viktigt är att du trivs och vill arbeta i en roll med mycket eget ansvar samt kan prioritera och lägga upp arbetet på egen hand. Du är en social kameleont som brinner för mötet med nya människor, samtidigt som du har förmågan att få potentiella kunder att älska vår produkt lika mycket som vi gör!

Troligtvis har du tidigare erfarenhet av att arbetat med B2B-försäljning med ett imponerande ”track record” eller så har du nyligen avslutat dina eftergymnasiala studier och vill utveckla ditt storslagna sinne för affärer. Oavsett så har du arbetat inom kundservice eller försäljning där du haft mycket kundkontakt – och du har aldrig nöjt dig med mindre än att vara bäst på vad du gör, om det så gäller Fia med knuff eller företagsmål.


Vi tror även att du:

  • Älskar kundkontakt, är social, lyhörd och kommunikativ
  • Motiveras av utmaningar och att nå resultat
  • Lätt kan ha 20 mailkonversationer igång samtidigt
  • Aldrig tar av dig skorna så att du närsomhelst kan åka iväg på ett nytt spännande möte
  • Vill ha stort inflytande på hur mycket pengar du tjänar varje månad

På Benify tycker vi inte att det ska finnas några gränser för vad du kan åstadkomma. Därför kan du vara säker på att du blir belönad för dina bedrifter och prestationer när du hjälper oss att ta ytterligare steg på vår resa mot ”World Domination”. Vi ger dig dessutom goda möjligheter att göra en framgångsrik karriär – både nationellt och internationellt.


Vill du veta mer om hur det är att jobba på Benify? Klicka här: https://benify.weselect.com/ 


Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse

Kontaktperson: Hannah Steele (Talent Acquisition Specialist), hannah.steele@benify.com 

Placering: Malmö

Ansökan: Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan

Om Benify

Ett vinnande koncept – Benifys unika lösning är en framgångssaga som fullkomligen revolutionerat HR-branschen. Det som började med en idé om att göra HR enkelt är nu ett av de ledande bolagen inom förmåner och ersättning. Det är ingen slump att Sveriges största arbetsgivare använder vår smarta förmånsportal.

Kontaktperson

Amy Dyvelcrona

amy.dyvelcrona@weselect.com

+46735735374