E-commerce Manager till Apoteksgruppen

Stockholm
Ansök senast 2019-04-26

Drivs du av att utveckla digitala affärer och vill vara med på vår satsning inom E-handel? Då har vi drömjobbet för dig! Vi söker en E-commerce manager som ansvarar för att utveckla och stärka vår position inom e-handel.

Din roll

Som E-Commerce Manager har du det övergripande ansvaret för vår E-handel. Du arbetar både operativt och strategiskt med att utveckla vår e-handelsaffär och är övergripande ansvarig för konvertering, försäljning, uppföljning och analys. I rollen skapar du förutsättningar för att säkerställa ett attraktivt sortiment och en kundupplevelse i världsklass.

I övrigt arbetar du tvärfunktionellt och har ett tätt samarbete med våra andra avdelningar inom bland annat marknad, sortiment och inköp, it och försäljning. Vi befinner oss i en expansiv fas och detta är en ny roll hos oss vilket innebär att du kommer att få vara med och bygga din egen e-handelsorganisation. Dagens e-handelsaffär har en god underliggande organisk tillväxt och är redo att brytas ut i en egen avdelning för att växa ytterligare. Tillväxt är fokus.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Södermalm och du rapporterar till COO


Din Profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande roller inom e-handel. Du har erfarenhet från att arbeta med affärsutveckling, verksamhetsutveckling och projektledning. Vi ser gärna att du har relevant utbildning från Högskola/Universitet inom e-handel. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

För att lyckas i rollen är du affärsmässig, drivande och har god förmåga att strukturera och koordinera ditt arbete. Som E-commerce Manager har du god också förmåga att agera på såväl operativ som strategisk nivå och du är prestigelös i din roll. Du har erfarenhet av att leda andra människor, men inte nödvändigtvis med personalansvar då du kommer rekrytera in personal i ditt affärsområde och forma din organisation. För att trivas i rollen drivs du av möjlighet att få vara med och påverka i en föränderlig miljö.


Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 26 april 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 -24 60 04

Välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja med 189 apotek över hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare.

Kontaktperson

Josefin Träpja

josefin.trapja@weselect.com

076 824 60 04