Sales Consultant till Benify

Stockholm

Är du sugen på att jobba med att sälja världens smartaste förmånsportal? Du kanske är en person som utöver att vara en skicklig säljare också är en fena på att kommunicera med andra människor och alltid håller ditt mål i sikte. Någon som tänker framåt och arbetar hårt, men samtidigt är ödmjuk och älskar att ha kul på jobbet! Stämmer detta in på dig? Välkommen till teamet med likasinnade!


Vi söker dig som är jantelagens värsta motståndare samtidigt som du sitter inne på ödmjukhet och en stark vilja att lära dig mer, mer – och ännu mer om B2B-sälj. På Benify kan vi garantera dig en arbetsplats där du har chansen att bli en riktigt framgångsrik Sales Consultant, i ett team med människor som alltid lyfter varandra. Att arbeta inom ett av våra snabbast växande affärsområden gör att du blir en viktig del av Benify’s fortsatta framfart på marknaden och kan hjälpa oss att uppnå vårt gemensamma mål- World Domination!


Om rollen

För att lyckas som Sales Consultant på Benify tror vi att du är en visionär med segervilja. Du kan se dig själv sitta i möten med högt uppsatta personer på olika företag, och vill med stor entusiasm ta ansvaret för hela säljcykeln hos oss – från prospektering, bokning och utförda möten – till signering av avtal med kunder. Viktigt är att du trivs och vill arbeta i en roll med mycket eget ansvar samt kan prioritera och lägga upp arbetet på egen hand. Du är en social kameleont som brinner för mötet med nya människor, samtidigt som du har förmågan att få potentiella kunder att älska vår produkt lika mycket som vi gör!


Troligtvis har du tidigare erfarenhet av att arbetat med B2B-försäljning med ett imponerande ”track record” eller så har du nyligen avslutat dina eftergymnasiala studier och vill utveckla ditt storslagna sinne för affärer. Oavsett så har du arbetat inom kundservice eller försäljning där du haft mycket kundkontakt – och du har aldrig nöjt dig med mindre än att vara bäst på vad du gör, om det så gäller Fia med knuff eller företagsmål.


Vi tror även att du:

·        Älskar kundkontakt, är social, lyhörd och kommunikativ

·        Motiveras av utmaningar och att nå resultat

·        Lätt kan ha 20 mailkonversationer igång samtidigt

·        Aldrig tar av dig skorna så att du närsomhelst kan åka iväg på ett nytt spännande möte

·        Vill ha stort inflytande på hur mycket pengar du tjänar varje månad

På Benify tycker vi inte att det ska finnas några gränser för vad du kan åstadkomma. Därför kan du vara säker på att du blir belönad för dina bedrifter och prestationer när du hjälper oss att ta ytterligare steg på vår resa mot ”world domination”. Vi ger dig dessutom goda möjligheter att göra en framgångsrik karriär – både nationellt och internationellt.


Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Kontaktperson: Hannah Steele (Talent Acquisition Specialist), hannah.steele@benify.com eller Emelie Andersson (Head of SME Sales)

Placering: Östermalm, Stockholm

Kontaktperson

Admin Talent Software

annonsering@rekry.se