IT Service Manager Integration till Ellevio

Stockholm eller Karlstad

Vill du jobba i framkant med den tekniska utvecklingen av dagens och morgondagens elnät? Ellevio söker nu en IT Service Manager inom området integration att välkomna till sitt team!

Din roll

I rollen som IT Service Manager ansvarar du för att tjänsten Integration förvaltas och vidareutvecklas utifrån verksamhetens krav och i enlighet med Ellevios målarkitektur. Vidare säkerställer du att tjänsten Integration levereras enligt överenskomna krav på tillgänglighet, kapacitet och prestanda, samt rapporterar och agerar på eventuella avvikelser enligt överenskomna rutiner. Du är ansvarig för IT service- och supportprocesserna för tjänsten Integration, dvs Incident, Problem, Change, Release och Test. Vidare ingår i rollen att föreslå budget för tjänsten Integration, göra budgetuppföljning, samt aktivt leta efter effektiviseringar och besparingsmöjligheter. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Karlstad beroende på din bostadsort, resor mellan Stockholm och Karlstad förekommer. Tjänsten är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (SFS2018:585) genomförs registerkontroll och säkerhetsintervju innan anställning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med integrationslösningar och en förmåga att förstå helheten, både när det gäller teknik och funktionalitet. Du är väl förtrogen med de vanligast förekommande integrationslösningarna baserade på exempelvis MS BizTalk, IBM MQ, SFTP och Web Service tjänster. Vi ser att du är affärsinriktad och analytisk med god förståelse för hur värde skapas i verksamheten och van att leda andra människor i förvaltnings- och projektaktiviteter.

Som person önskar vi att du är serviceinriktad, strukturerad, analytisk och effektiv i ditt arbetssätt för att trivas i rollen. Vidare är du lösningsorienterad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har en god förmåga att prioritera vad som är viktigt. Eftersom du samarbetar mycket både internt och externt har du god samarbetsförmåga och motiveras av att jobba i grupp.

Om oss

Som IT Service Manager på Ellevio erbjuds du ett självständigt ansvar och möjlighet att utveckla dina egenskaper i en dynamisk organisation som kontinuerligt växer. Du arbetar på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och du blir del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor som arbetar fokuserat med att dela kunskap och förbättra arbetssätt.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 31 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även ansöka med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta någon av ansvarig rekryterare Sofia Lindqvist, 0701 – 46 84 14 eller Mattias Eklund, 0762 – 65 13 00. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag. Vi distribuerar el till 918 000 kunder, hushåll och företag, från Hälsingland i norr till Halland i söder, från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi har drygt 400 anställda och sysselsätter ytterligare cirka 3000 personer varje år genom våra elnätsprojekt. Vi söker nu ytterligare en kollega att välkomna till Ellevio.

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@weselect.com